ΠΑΟΚ - Λάρισα Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Κανάλι 11-9-2020

ΠΑΟΚ - Λάρισα Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Κανάλι 11-9-2020

Πρεμιέρα εντός έδρας θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στην Λάρισα κόβοντας κόκκινη κορδέλα για το πρωτάθλημα της Superleague 2020-2021.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, καθώς εκκρεμεί η… Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Γι’αυτό τον λόγο, ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από τη θεσσαλική ομάδα, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι – παρά την θέση του αουτσάιντερ – θα επιδιώξει να αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα συγκέντρωσε και πάλι τους παίκτες του μετά τη δυάδα αγώνων της Εθνικής στο Nations League και θα καταστρώσει τα πλάνα του με πληθώρα επιλογών για το πρώτο εγχώριο επίσημο ματς.

ΠΑΟΚ – Λάρισα Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Κανάλι 11-9-2020

ΠΑΟΚ: Η λίστα για τον αγώνα με τη Μπενφίκα

Την Τρίτη (15/9, 21.00) ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Μπενφίκα στο πλαίσιο του 3oυ προκριματικού γύρο του Champions League. Το βράδυ της Πέμπτης (10/9) ο Δικέφαλος έκανε γνωστή την 25άδα που απαρτίζει την ευρωπαϊκή λίστα.

Σε αυτή εκτός έμεινε ο Λημνιός (βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ έχει συμφωνήσει με την Κολωνία) και οι τραυματίες Ντάγκλας Αουγκούστο – Ροντρίγκο. Νέα πρόσωπα είναι ο νεοαποκτηθείς Σέρβος εξτρέμ Ζίβκοβιτς και ο δεξιός μπακ Λευτέρης Λύρατζης. Μέσα είναι και ο Λέο Μάτος.

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Νινούα, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ρέι, Ζαμπά, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Βρακάς.

ΠΑΟΚ – Λάρισα Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News