ΠΑΟΚ - Λαμία Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

ΠΑΟΚ - Λαμία Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λαμία Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λαμία Live Streaming:

Μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο

Με σκοπό να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό από το πρώτο ματς την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τη Λαμία (10/2, 19:00).

ΠΑΟΚ – Λαμία Live Streaming

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι μονόπλευρο. Αυτό καθώς η Λαμία είναι προφανές ότι ενδιαφέρεται για την δύσκολη κατάσταση στο πρωτάθλημα. Σε αυτό βρίσκεται σταθερά στις δύο τελευταίες θέσεις. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει χάσει την επαφή με την κορυφή στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μεταξύ 3ης και 4ης θέσης.

Οι θεσσαλονικείς έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και προέρχονται από το 2-2 με τον Απόλλωνα στην Τούμπα. Προκρίθηκαν από την φάση των «16» επικρατώντας 5-0 και 1-2 της αδύναμης ΑΕΛ και όλοι στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν ότι ο θεσμός του κυπέλλου είναι ο μοναδικός δρόμος να πλησιάσει φέτος σε έναν τίτλο η ομάδα. Η νίκη του ΠΑΟΚ που θα συνδυαστεί με 4 ή περισσότερα γκολ στον αγώνα (1 & over 3.5) προσφέρεται στο 2.62.Παναθηναϊκός Ειδήσεις

ΠΑΟΚ – Λαμία Live Streaming

Η Λαμία από τη δική της πλευρά προκρίθηκε χωρίς να «ιδρώσει» καθώς μαζί με τον Παναθηναϊκό ήταν οι δύο ομάδες που ευνοήθηκαν από την κληρωτίδα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, γιατί ακολουθεί σειρά δύσκολων αγώνων στο πρωτάθλημα και χρειάζονται βαθμοί ενόψει των play out ώστε να επιτευχθεί η παραμονή στην κατηγορία.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα της Λαμίας δεν θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες την δοθούν. Γιατί ένα αποτέλεσμα στην Τούμπα θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας για την… ανηφόρα που ακολουθεί. Η πιθανότητα να αποσπάσει την ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη η Λαμία έχει απόδοση 6.80.Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λαμία Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Λαμία

ΠΑΟΚ – Λαμία Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News