ΠΑΟΚ - Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/9)

ΠΑΟΚ - Λαμια Live Streaming (12/09)

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming | PAOK – Lamia Live Streaming: Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στην 4η αγωνιστική διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Λαμία (12/09, 19:00).

Ο ΠΑΟΚ είδε το νικηφόρο του σερί να λαμβάνει τέλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Θεσσαλονικείς είχαν παίξει τις πρώτες αγωνιστικές στην έδρα τους. Εκεί επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα και 2-1 του Ατρομήτου στη δεύτερη αγωνιστική.

Την περασμένη εβδομάδα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε το ντέρμπι με τον Άρη εκτός έδρας. Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα παιχνίδια, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχαν καλή εικόνα (0-0). Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν σε δεύτερο ρόλο, με τον Άρη να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση και μάλιστα θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, αν ο Γκρέι είχε ευστοχήσει στο πέναλτι στο 53’.

Και ο ΠΑΟΚ είχε τις φάσεις του μπροστά στην εστία του Κουέστα, αλλά ήταν λιγότερες και πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Όσον αφορά τον αγώνα με τη Λαμία, ο Λουτσέσκου θα έχει δύο απουσίες. Εκτός είναι ο Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε με τον Άρη. Αλλά και ο Μιχαηλίδης που είναι μακροχρόνια απόντας. Αντίθετα, ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων ο Ιβάν Νάσμπεργκ.Super League Ελλάδα Live Streaming

Χωρίς προβλήματα, αλλά και με δυσκολία στο γκολ η Λαμία

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, η Λαμία δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει την πρώτη της νίκη. Στην πρεμιέρα της Super League ηττήθηκε από την ΑΕΚ εντός έδρας. Στα δύο ματς που ακολούθησαν πήρε ισοπαλίες, εκτός έδρας με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης (0-0). Βαθμοί που ενδεχομένως να φανούν χρήσιμοι στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο ματς με τους Αρκάδες, είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως και έμεινε στο 0-0. Αυτό είναι ακόμη ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Τζιανλούκα Φέστα. Η ομάδα του έχει μόλις ένα γκολ έπειτα από τρεις αγωνιστικές και ψάχνει μία καλύτερη… σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ιταλό τεχνικό. Ο Σιμόν έκανε αποφόρτιση στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεσή του. Η μοναδική σίγουρη απουσία είναι εκείνη του Τάσου Καραμάνου.

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες των παικτών»

Για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο οποίος αναφέρθηκε και ονομαστικά σε ποδοσφαιριστές του, κάνοντας ειδική μνεία στον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

Για τα 100 ματς του με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Δεν το ήξερα. Αφού δεν το ήξερα τι να πω… Είναι ένα ακόμη παιχνίδι για εμάς αυτό και είναι σημαντικό. Προετοιμαστήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα για αυτό το ματς. Πρέπει να μπούμε μέσα να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Λαμία. Μπορεί ο κόσμος να μην τον αντιλαμβάνεται. Αλλά θεωρώ πως η Λαμία είναι μια διαφορετική ομάδα από αυτήν που βλέπαμε πέρσι. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Είναι η καλύτερη Λαμία των τελευταίων ετών».

Πώς πήγε η προετοιμασία για τη Λαμία: «Από τη μια βοηθά αλλά όλα αφορούν την ισορροπία. Εμείς δεν έχουμε ματς μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε ένα τελείως διαφορετικό γκρουπ με πολλούς νέους παίκτες. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και να έχουμε τον χρόνο σύμμαχο μας. Πρέπει να περάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και έχουμε τον χρόνο μέσα από κάθε εβδομάδα να το δουλέψουμε».

Τον Νάσμπεργκ και τον Ράφα: «Ο Ιβάν μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Ο Ράφα Σοάρες δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο ιδανικό σημείο ετοιμότητας».

Για τον Κοτάρσκι που ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Άρη: «Γνωρίζαμε πως είχε ποιότητα για αυτό και τον αποκτήσαμε. Γνωρίζουμε πως είναι ένας νεαρός με μεγάλο ενθουσιασμό, δεν χρειάζεται να πω κάτι δημόσια, το λέω σε αυτόν. Αλλά είναι ένας τερματοφύλακας που παίζει σε μεγάλη ομάδα με πολλή πίεση, έχει τη θέληση να βελτιώνεται, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θέλει σε κάθε ματς να βοηθά».ΠΑΟΚ Live Streaming

Τιάγκο Ντάντας για όλους και για όλα

Ο Πορτογάλος χαφ μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ, για τις δικές του εμφανίσεις, αλλά και για το σημερινό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού.

«Όλα τα απολαμβάνω στην ομάδα. Αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στην ομάδα, τις συνθήκες στην Ελλάδα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση το διάστημα που είναι στον ΠΑΟΚ: «Είναι το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι. Είχα ακούσει για το πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος και οι φίλαθλοι παθιασμένοι. Αλλά δεν το περίμενα ότι θα τους συναντήσω σε τόσο εντυπωσιακό βαθμό».

Πως κρίνει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς έχω παίξει μόλις τρία παιχνίδια, οπότε ίσως να είναι άδικο να κάνω μία κριτική. Από αυτά όμως που έχω δει υπάρχουν μεγάλες και καλές ομάδες. Αλλά περιμένουν τους θεωρητικά δυνατούς περισσότερο στην άμυνα. Αναγκαζόμαστε να βρίσκουμε χώρους για να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα με ποιότητα και αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό»

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming: «Πρέπει να πιέσουμε τη Λαμία»

Αν έχει να προσφέρει κι άλλα στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθώ ατομικά να βελτιωθώ και να γίνω ακόμη καλύτερος. Αλλά μπορώ να προσαρμοστώ ακόμη καλύτερα και να δώσω κι άλλα στοιχεία. Στα πρώτα τρία παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από το πως απέδωσα και τις εμφανίσεις μου. Ίσως όχι τόσο με τον Άρη που το παιχνίδι ήταν σκληρό και η μπάλα ήταν στον αέρα. Αλλά είμαι ικανοποιημένος από όσα έχω προσφέρει και θέλω να δώσω κι άλλα στον προπονητή και στην ομάδα. Πρώτα από όλα πρέπει να κρίνουμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους. Προσπαθώ να κοιτώ τα δικά μου λάθη και να γίνομαι εγώ καλύτερος».

Για τον αγώνα με τη Λαμία: «Έχουμε δει ότι στα πρώτα παιχνίδια η Λαμία πίεσε ψηλά. Θα πρέπει να δούμε αν θα το κάνει αυτό και με εμάς. Αν θα πιέσει ψηλά να διασπάσουμε το πρέσινγκ, να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ομαλό build up. Για να φτάνουμε έξω από την περιοχή τους και να διασπάσουμε την άμυνα».

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News