ΠΑΟΚ - Λαμία Live Streaming 20/10/2019

ΠΑΟΚ - Λαμία Live Streaming 20/10/2019

ΠΑΟΚ – Λαμία Live Streaming 20/10/2019: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία (18:00) στην Τούμπα με τον αρχηγό του, Βιεϊρίνια, στην αποστολή και με αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ – Λαμία Live Streaming 20/10/2019: Για τον Αμπέλ Φερέιρα το διάστημα της διακοπής ήταν μια ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και να βελτιώσει ζητήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με την ανασταλτική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Είχε όμως να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες αμυντικών ποδοσφαιριστών και στην πράξη θα φανεί αν σήμερα απέναντι στη Λαμία, μια από τις ομάδες με τη χειρότερη επίδοση στο σκοράρισμα στο φετινό πρωτάθλημα, καταφέρει να κρατήσει για πρώτη φορά στη σεζόν ανέπαφη την εστία του.

ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κάνει δύο τουλάχιστον αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βαρέλα και Ελ Καντουρί. Λογικά αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν θα είναι ο Ίνγκασον και ο Πέλκας, με τον Έλληνα μέσο να παίρνει τη θέση στον άξονα και τον Μπίσεσβαρ να επιστρέφει στο αριστερό άκρο του Δικέφαλου, μπροστά από το Γιαννούλη.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΪΡΑ
Ο Ζίβκοβιτς θα είναι στην εστία με τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιάννουλη τετράδα στην άμυνα μπροστά του. Μίσιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο θα είναι οι κεντρικοί χαφ και με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιός στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τον Πέλκα πίσω από τον Σβιντέρσκι.

Όλα αυτά με τη λογική πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επιφυλάσσει κάποια από τις εκπλήξεις που συνηθίζει να κάνει. Μια από αυτές μπορεί να είναι η χρησιμοποίηση του Μίροσλαβ Στοχ που μοιάζει έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, θα έχει ενδιαφέρον αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Βιεϊρίνια, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά το φινάλε της περσινής σεζόν. Ο Πορτογάλος είναι απολύτως εντάξει και μένει να δούμε τι σκέφτεται ο Φερέιρα για την περίπτωσή του.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Links για το παιχνίδι…

  • https://tv.paokfc.gr/el
  • http://trgoalstv1.me/stream22.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News