ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Live Streaming | PAOK – Bohemians

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Live Streaming:

Η ώρα της κρίσης για τον ΠΑΟΚ έφτασε, καθώς χρειάζεται μόνο νίκη απόψε κόντρα στην Μποέμιανς για να συνεχίσει την πορεία του στο Europa Conference League (20:00).

Ο «δικέφαλος του βορρά» καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα, εφόσον επιθυμεί να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs της διοργάνωσης. Μάλιστα, με βάση τη νέα τάξη πραγμάτων στην UEFA, χρειάζεται επικράτηση με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί, σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση περιπλέκεται.προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ Live Streaming

PAOK – Bohemians Live Streaming

Η αγωνιστική παρουσία του στο Δουβλίνο δεν ήταν καλή, με τα ατομικά λάθη στην αμυντική λειτουργία να ξεχωρίζουν. Μεσοεπιθετικά ήταν απειλητικός, όχι όμως σε βαθμό που να δικαιούται κάτι περισσότερο από αυτό που πήρε. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε αρκετά πάνω στην συνολική λειτουργία της ομάδας και αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του με πιο επιθετική νοοτροπία.

Άλλωστε, δεν υπάρχουν τα περιθώρια για χαλαρότητα. Σε επίπεδο προσώπων, τέθηκαν στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού οι ενδεκαδάτοι Νέλσον Ολιβέιρα και Κρέσπο, αφού προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στην Νόριτς, βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης.

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ

Η Μποέμιανς απέδειξε ότι η φετινή πορεία στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου τυχαία. Το νεανικό σύνολο του Κιθ Λονγκ μετράει 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις (4-1-0), σκόραρε σε όλες και δείχνει έτοιμο να φτάσει μακριά. Πάντως, η μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ έφερε αποπροσανατολισμό, διότι το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε από την Γουότερφορντ (1-0), χάνοντας το αήττητο σερί που έτρεχε από τα τέλη Ιουνίου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες. Ο ΠΑΟΚ μία φορά στο παρελθόν έπαιξε με Ιρλανδούς, το 2011 απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς (2/2 νίκες).

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Live Streaming | Links:

Τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News