ΠΑΟΚ - Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/8)

ΠΑΟΚ - Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/8)

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming | Paok – Atromitos Live Streaming:

Μεγάλο παιχνίδι μας υπόσχονται την Κυριακή το βράδυ (21:45) στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Ατρόμητος. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι ξεκίνησαν με το δεξί στην πρεμιέρα και στη 2η αγωνιστική φιλοδοξούν σε ανάλογη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ παίζει 2ο σερί ματς στην έδρα του και η «γκέλα» μπροστά στο κοινό του απαγορεύεται. Ο Δικέφαλος του Βορρά στην πρεμιέρα νίκησε- πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0- τον Παναιτωλικό παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Μεσοεπιθετικά οι Κούρτιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ ήταν δραστήριοι, ενώ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπράντον. Ο Λουτσέσκου τόνισε ότι «βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν κι ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα αυτή, χρειάζεται υπομονή, αγάπη, χρόνο».

Στον μεταγραφικό τομέα ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικό, προκειμένου να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του και να βρει λύσεις στον δημιουργικό τομέα.

Η περίπτωση του Ισπανού μέσου Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο παίζει δυνατά για τον ΠΑΟΚ. O Λουτσέσκου σε σχέση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια, Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα και ο Ρουμάνος αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα.

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην πρώτη αγωνιστική της Super League επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ.

Μάλιστα, το «τρίποντο» ήρθε με ανατροπή, αφού η ομάδα του Κρις Κόλμαν με σκόρερ τους Τζαβίδας, Μουνίθ, Κιάρτανσον απάντησε στο γκολ του Νέιρα. Ιθύνων νους ήταν ο Κλωναρίδης, ο οποίος έκοβε κι έραβε και μάλιστα μοίρασε τρεις ασιστ! Με βάση όλα τα παραπάνω η ομάδα από το Περιστέρι θα μπει με την ψυχολογία στα ύψη στο χορτάρι, ενώ αγωνιστικά το τεχνικό επιτελείο δεν πρόκεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με την επιτυχημένη συνταγή της πρεμιέρας.

Την τελευταία διετία οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0, ενώ τη σεζόν 20/21 ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία (1-1). Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τελευταία φορά στην Τούμπα τον Νοέμβριο του 2016 σ’ ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου με σκορ 3-4. Super League Ελλάδα Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming: Στο κάδρο η Νέα Τούμπα

Βάσει χρονοδιαγράμματος κινούνται οι μελετητές της Νέας Τούμπας, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν τέλη Αυγούστου τα τρία σχέδια για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Προέχει η έγκριση των ασπρόμαυρων και κατόπιν θα μπει στην εξίσωση ο κόσμος…

Όπως διαβάσατε προ ημερών μέσα από το SDNA με αφορμή τις συσκέψεις στο εσωτερικό της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, τα τρία διαφορετικά σχέδια για τη μορφή που θα έχει η Νέα Τούμπα, θα παραδοθούν στην ΠΑΕ στα τέλη του Αυγούστου. Κάτι που είχαν επικοινωνήσει οι αρμόδιοι και μέσα από την σχετική συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Ιούνιο.

Τα τρία σχέδια διαφοροποιούνται κυρίως στο περίβλημα του γηπέδου, κοινώς στο αρχιτεκτονικό σχέδιο της όψης που θα έχει η Νέα Τούμπα ενώ έχει κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κοστολογικής ανάγνωσης και χωρητικότητας που θα αγγίζει τις 35.000 θέσεις προκειμένου να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία…

Οι ασπρόμαυροι κινούνται στην παρούσα φάση με κλειστά χαρτιά και προέχει τα σχέδια να έχουν την δική τους έγκριση προτού τεθούν στη διάθεση του κόσμου.

Επί της ουσίας να αρέσουν και να «κουμπώσουν» στη δική τους οπτική και αισθητική, με τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται λεπτομερώς για το σπουδαίο project καθώς το νέο γήπεδο είναι ένα από τα στοιχήματα που είχε θέσει από την αρχή της παρουσίας του στον Δικέφαλο.

Κατόπιν θα τεθεί στην εξίσωση της κουβέντας και ο κόσμος του ΠΑΟΚ προκειμένου να εκφράσει τον λόγο του δεδομένου πως μία από τις κατευθυντήριες γραμμές του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου είναι να μεταφερθεί η ψυχή και η ενέργεια της Τούμπας στο νέο γήπεδο.

Παράλληλα, θα πρέπει να δρομολογηθούν και οι επαφές με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια για το συνολικό σχέδιο ανάπλασης της αλάνας της Τούμπας, με τις «ζυμώσεις» να είναι καθημερινές. ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming: Χωρίς προβλήματα οι Περιστεριώτες – Αδειάζει το απουσιολόγιο του Λουτσέσκου

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (28/08, 21:45, Novasports Prime).
Οι Περιστεριώτες που ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με νίκη 3-1 επί του ΟΦΗ, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με νίκη 3-1 επί του ΟΦΗ.

Την Τρίτη (23/08) η ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ την Τετάρτη (24/08) επέστρεψε στις προπονήσεις στο γήπεδο του Ασπρόπυργου. Ο Ουαλός τεχνικός έχει στη διάθεση του, όλους τους παίκτες για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις δύο ονόματα βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο!

Συγκεκριμένα, τα μοναδικά ονόματα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτά των Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιδόθηκε σε… ιδιαίτερα! Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε με την προπόνηση της Τρίτης (23.08) να περιελαμβάνει δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις σχετικές με το passing game. Ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε μαθήματα επιθετικής τακτικής στους παίκτες του. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τέιλορ στη Σαχτάρ

Μετά την ανακοίνωση της Σαχτάρ, ακολούθησε σήμερα (23/08) η ανακοίνωση και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών για τον δανεισμό του Λούκας Τέιλορ στην ομάδα του Ντόνετσκ.
Ο Λούκας Τέιλορ είχε ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Σαχτάρ τον τελευταίο διάστημα και χθες έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας για την απόκτηση του παίκτη, δανεικού από τον Δικέφαλο.

Σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία του δανεισμού, ευχόμενη στον Τέιλορ μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λούκας Τέιλρο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία για τη φετινή σεζόν!»

Στη συμφωνία ΠΑΟΚ – Σαχτάρ συμπεριλαμβάνεται οψιόν αγοράς, αν και εφόσον συμπληρώσει το 50% των συμμετοχών.

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Σαχτάρ, έχοντας μετρήσει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τους «ανθρακωρύχους», ο Λούκας Τέιλορ μίλησε για την απόφαση μετακόμισης στην Ουκρανία.

«Πάντα ήθελα να παίξω στο Champions League και δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την ευκαιρία. Η Σαχτάρ παίζει απευθείας στους ομίλους, δεν μπορούσα να πω όχι. Η οικογένεια μου εύλογα έχει ανησυχίες αλλά κατάλαβαν το κίνητρο που έχω… Είναι μια ευκαιρία για εμένα».

Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος μπακ παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς ύψους 350.000 ευρώ, εφόσον συμπληρώσει το 50% των συμμετοχών.

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/28_8_2022_21_45_paok_atromitos/47-1-0-26901

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News