ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming:

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Για δοκιμές και θέαμα!

Ένα παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες αναμένεται στην Τούμπα, όπου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης.

PAOK – ASTERAS TRIPOLIS Live Streaming

Στους ρυθμούς του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο κινείται ο ΠΑΟΚ. Ο οποίος έχει ξεκάθαρα ως στόχο να νικήσει τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει ένα τρόπαιο μέσα στη σεζόν.

Ο δικέφαλος του Βορρά μπορεί να γνώρισε την ήττα τη περασμένη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, είχαν προηγηθεί 8 παιχνίδια δίχως ήττα και συγκεκριμένα 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τον τελικό αναμένεται να προστατεύσει κάποιους βασικούς. Όμως θέλει τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ακολουθεί το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Η νίκη του ΠΑΟΚ με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο έχει απόδοση 2.10.Παναθηναϊκός Νέα

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

Ο Αστέρας Τρίπολης από τη δική του πλευρά είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στα πλέι οφ. Εκεί όπου μπήκε εξ αρχής γνωρίζοντας ότι ήταν δύσκολο να καλύψει την βαθμολογική διαφορά και να πάρει ένα  ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Αρκάδες πάντως έχουν 6 ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πλέι οφ, κάνοντας δύσκολη τη… ζωή όλων των αντιπάλων τους. Το σενάριο  να πραγματοποιήσει ο Αστέρας την μεγάλη έκπληξη και να φύγει με το διπλό από την Τούμπα δίνει 8.20 και η ισοπαλία 4.50. 

Στο παιχνίδι που έγινε στην Τρίπολη πριν λίγες εβδομάδες για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ Αστέρας και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Live Streaming

«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην έναρξη του παιχνιδιού, αν είχαμε σκοράρει μπορεί και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά.

Είδαμε κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, είδαμε την ομάδα, δουλέψαμε αρκετά θα κάνουμε μια καλή αποκατάσταση στους ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ενόψει του τελικού», δήλωσε ο Γκαρσία.

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/SABZYV8s

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News