ΠΑΟΚ - Αστερας Τριπολης Live Streaming | PAOK - Asteras Tripolis

ΠΑΟΚ - Αστερας Τριπολης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming:

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί (19/12, 19:30) τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την 15η αγωνιστική της Super League. Σ’ ένα ματς που κρύβει κινδύνους για τους γηπεδούχους.

PAOK – Asteras Tripolis Live Streaming

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την εντυπωσιακή επικράτηση (0-4) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την 3η σερί νίκη. Προκειμένου να καλύψει τις… ανορθογραφίες που δημιούργησε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στο -13 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και η συγκεκριμένη πορεία κρίνεται απογοητευτική.

Πάντως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» την Τετάρτη θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και ο Λουτσέσκου ικανοποιήθηκε μετά από αρκετό καιρό. Μάλιστα, σχολίασε επ’ αυτού: «Ήταν πολύ δύσκολο για μας το διάστημα που περάσαμε. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συνεχόμενα ματς μετά την Ευρώπη. Όμως επιστρέψαμε και κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι στα Γιάννενα. Πάντα μιλάμε για ένα παιχνίδι γεμάτο πνευματική ενέργεια. Οι αντιδράσεις μας ήταν σωστές. Βήμα βήμα πρέπει να πάμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην χάνουμε τον στόχο μας».Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 4-0 του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, είναι η ευρύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Και η ευρύτερη εκτός έδρας από τη σεζόν 2018-19 που πήρε το πρωτάθλημα. Τότε, στις 18 Φεβρουαρίου 2019, είχε νικήσει τον Απόλλωνα με 5-1 στο «Γεώργιος Καμάρας».

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ανεβάσει στροφές και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα. Οι Αρκάδες με μόλις μια ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια σκαρφάλωσαν στην 8η θέση. Πλέον, απέχουν μόλις δυο βαθμούς από την 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, την Τρίτη είδε τους παίκτες του να κερδίζουν με 1-0 τον Παναιτωλικό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 90 ο Ρίτζις Φρανσέσκ και ο Ράσταβατς έκανε λόγο για ένα δύσκολο ματς.

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα ένα δύσκολο 90λεπτο. Μας βοήθησαν παίκτες από τον πάγκο. Μας έδωσαν ώθηση και καταφέραμε να πάρουνε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα, περιορίσαμε τις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες που έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι», το σχόλιο του. Live Streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News