ΠΑΟΚ - Άρης LIVE STREAMING

ΠΑΟΚ - Άρης LIVE STREAMING

ΠΑΟΚ – Άρης LIVE STREAMING: Ξεχωριστό είναι και το αποψινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια θέλει να έρθει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διευρύνει το εντός έδρας σερί του, με 11 νίκες στα προηγούμενα ματς, και παράλληλα να παραμείνει η μόνη αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα (με απολογισμό 19 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη και στη χθεσινή – τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις, με τους Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Πέλκα να εκτελούν τα φάουλ και τα κόρνερ με συγκεκριμένες κομπίνες.

[the_ad id=”273506″]

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίτσιο και ο Ολιβέιρα, με τον Μπίσεσβαρ και τον Ζαμπά στα πλάγια. «Δεκάρι» θα είναι ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Άκπομ.

Ενρίκε: «Σε αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία»

Περήφανος που φοράει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος υπογράμμισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

«Ξέρουμε ότι είναι ντέρμπι και θα μπούμε στο γήπεδο όπως πάντα για να νικήσουμε. Υπάρχει βαθμολογική διαφορά, αλλά σε αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας και στόχος όλων είναι να συνεχίσουμε δυνατά μέχρι το τέλος.

[the_ad id=”273506″]

Νιώθω περήφανος που παίζω στον ΠΑΟΚ, σε μια ομάδα που καθημερινά προοδεύει και ανεβαίνει επίπεδο. Έχουμε έναν φανταστικό κόσμο στο πλευρό μας, ένα κοινό που αξίζει να κάνεις τα πάντα για αυτό. Χαίρομαι που σκόραρα με τον Απόλλωνα, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη νίκη της ομάδας και της μεγάλης της προσπάθειας να πάρει το πρωτάθλημα».

ΠΑΟΚ – Άρης LIVE STREAMING: Πάει για αιφνιδιασμό στην Τούμπα ο Άρης

Με θετικό αποτέλεσμα επιθυμεί να φύγει από την Τούμπα ο Άρης στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με αρκετά προβλήματα θα αγωνιστεί ο Άρης στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει τους Μπάσα (τιμωρημένος), Τόνσο, Φετφατζίδη (τραυματίες) και Κωνσταντινίδη (γαστρεντερίτιδα), οι οποίοι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ξεκινούσαν στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τώρα ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως ετοιμάζει ένα πλάνο… αιφνιδιασμού του συμπολίτη, ο οποίος θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι «κίτρινοι» δεν προτίθενται να παίξουν αμυντικά, θα μπουν με επιθετικό προσανατολισμό για να μπορέσει να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τζανακάκη, Βέλεθ, Ροζ και Βαλεριάνο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιώπης και ο Ματίγια, με τους Γκαρσία και Κόρχουτ στα πλάγια. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Λάρσον και ο Ντιγκινί θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Ματίγια: «Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο του Άρη αυτό το ματς»

[the_ad id=”273506″]

Στη σημασία που έχει για όλους στην οικογένεια του Άρη το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στάθηκε ο Χαβιέρ Ματίγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός χαφ στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

«Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε τι σημαίνει για τους οπαδούς μας και σκοπός μας είναι να παλέψουμε σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, ο κόσμος μας είναι απαιτητικός και εμείς το ίδιο.

Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί. Σαφώς και μας ενδιαφέρει η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά το καλύτερο είναι να προχωράμε βήμα-βήμα, παιχνίδι το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το paok aris live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News