ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ: Το ντέρμπι της πόλης, με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη!

Ένα ακόμη κρίσιμο ντέρμπι δίνουν ΠΑΟΚ και Άρης που θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ (9/5, 15.00).

PAOK – ARIS Live Streaming

Στο καλύτερο χρονικό σημείο της σεζόν βρίσκει τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ. Ο οποίος μετρά μαζί με τα παιχνίδια κυπέλλου 7 ματς δίχως ήττα. Στην διαδικασία των πλέι οφ ο δικέφαλος του Βορρά νίκησε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη. Υπενθυμίζεται ότι ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο μεσοδιάστημα απέκλεισε την ΑΕΚ για το κύπελλο με δύο νίκες, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από την επικράτηση και πάλι επί της Ένωσης στο ΟΑΚΑ (1-2).  Ο ΠΑΟΚ πλέον βρίσκεται στην 2η θέση στο +2 από τον Άρη και θέλει να τον νικήσει για να ξεφύγει με 5 πόντους και ουσιαστικά να καπαρώσει την 2η θέση, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1.89.Παναθηναϊκός Νέα

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Ο Άρης από τη δική του πλευρά έχει τρία ματς στα πλέι οφ δίχως νίκη μετρώντας  δυο ισοπαλίες και μία ήττα. Τα δυο από αυτά τα παιχνίδια ήταν εντός έδρας (με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό) και το άλλο στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Οι κίτρινοι θέλουν τώρα που η διαδικασία βρίσκεται στην τελική ευθεία να κάνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που θα τους δώσει υπό προϋποθέσεις και επίσημα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η νίκη του Άρη στην Τούμπα βρίσκεται στοιχηματικά στο 4.20!

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν 20 μέρες στο γήπεδο του Άρη και ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής με σκορ 0-1. Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Άρης ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Αν επαναληφθεί αυτό το σενάριο, η ισοπαλία έχει απόδοση 3.30. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/5jM54F48

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News