ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (4/1)

ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming | PAOK – Aris Live Streaming: ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι που ολοκληρώνει την 16η αγωνιστική της Super League (04/01, 20:00).

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης έχει πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πόσω μάλλον τώρα, που αμφότεροι «καίγονται» για το θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι άφησαν δύο βαθμούς στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Παράλληλα, είδαν το νικηφόρο σερί τους να λαμβάνει τέλος, έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα. Και μάλιστα με μηδέν παθητικό!

O Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και σκόραρε, αποσπώντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, όπου μάλιστα άνοιξε το σκορ με τον Ολιβέιρα και έχασε αρκετές φάσεις για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μισό, ο Ατρόμητος ανέβηκε και βρήκε εν τέλει την ισοφάριση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Ήταν ένα παιχνίδι για να κερδίζαμε 5-0. Είχαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος κέρδισε αυτοπεποίθηση και βρήκε την ισοφάριση».Super League Ελλάδα Live Streaming

Προσπαθεί να… στρίψει ο Άρης

Ο Άρης από την πλευρά του επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι «κίτρινοι» έκαναν πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, δίχτυα βρήκαν μόλις σε μία από αυτές στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Μαντσίνι σημάδεψε σωστά τον Γκρέι κι αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Πάντως, το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου. Βάσει εμφάνισης έπρεπε να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα ακόμη. Ο Βρετανός προπονητής έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του, αλλά όχι με την απόδοση του διαιτητή. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Η απόδοσή μας ήταν καλύτερη από το αποτέλεσμα. Θα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Οι θεατές ήταν θυμωμένοι με τον διαιτητή, τον οποίο δεν μπορώ να κριτικάρω. Η απόδοση της διαιτησίας θα έπρεπε να ήταν πιο σταθερή. Ήμασταν καλοί».

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Απολογισμός έτους από τον Μπότο

Ο Ζοσέ Μπότο μίλησε για συγκεκριμένες υποθέσεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Τζίμας, και απάντησε για πρώτη φορά στα σενάρια για Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Ανήμερα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο συμπληρώθηκε ένας χρόνος παρουσίας σας στον ΠΑΟΚ: «Ναι, συμπληρώθηκε ένας χρόνος στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα η ισοπαλία δεν ήταν το ιδανικό φινάλε για το 2022. Σε ένα ακόμη παιχνίδι έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να πανηγυρίζω.

Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι μας να βελτιωθούμε και προφανώς να μην πανικοβληθούμε από την ισοπαλία. Η ομάδα βελτιώνεται, δεν της άξιζε αυτή η ισοπαλία. Μπορώ να πω πως μετά την Κύπρο, από τα τρία παιχνίδια του Δεκεμβρίου, σε αυτό το ματς δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Θα πρέπει να το αναλύσουμε και να πάρουμε αποφάσεις σχετικά με το τί δεν λειτούργησε σωστά και δεν σκοράραμε…».

Πώς αξιολογείτε αυτόν τον ένα χρόνο: «Είναι δύσκολο να αξιολογήσω τον έναν χρόνο παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ γιατί επί της ουσίας μιλάμε για δύο ποδοσφαιρικές σεζόν. Η πρώτη σεζόν, εννοώ το δεύτερο μισό της προηγούμενης, μας αφήνει μία πικρία για την απώλεια του Κυπέλλου. Ερχόμενος στο σήμερα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν είναι ώρα αξιολόγησης για εμάς».Αρης Live Streaming

Κεφάλαιο «ασπρόμαυρη» ενίσχυση

Ο Γενάρης είναι εδώ, γνωρίζοντας τι χρειάζεται η ομάδα, τι θέλει ο προπονητής, ποιες είναι οι δικές σας σκέψεις: «Προφανώς ξέρουμε καλά τις ανάγκες της ομάδας αλλά έχω πει πολλές φορές ότι ο Ιανουάριος έχει μία δύσκολη ποδοσφαιρική αγορά. Μερικές φορές βιαζόμαστε και κάνουμε λάθη για να έχετε εσείς να γράφετε, ο κόσμος να είναι χαρούμενος… Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε έτσι. Θα πρέπει να φέρεις κάποιον που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αν βρούμε τον σωστό παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τον προπονητή, θα τον φέρουμε. Δεν θα φέρουμε κάποιον απλά για να γίνει μεταγραφή».

Όλοι μιλούν για μεταγραφές, υπάρχουν όμως και οι πωλήσεις. Τί γίνεται με αυτό το θέμα: «Οι πωλήσεις δεν εξαρτώνται από εμάς. Το να αγοράσουμε παίκτες εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ, το να πουλήσεις παίκτες εξαρτάται από τις άλλες ομάδες, αν εκδηλώσουν ενδιαφέρον, αν κάνες καλές προσφορές… Προφανώς κάθε πρόταση αξιολογείται. Υπάρχουν προτάσεις που δεν μπορείς να πεις όχι. Αλλά και πάλι είναι ένα θέμα που δεν εξαρτάται απόλυτα από το κλαμπ».

Υπάρχουν πολλές φήμες για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη: «Όπως είπατε είναι απλά φήμες. Τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει φτάσει στον ΠΑΟΚ για Αντρίγια και Κουλιεράκη. Προφανώς ξέρουμε ότι ο Αντρίγια είναι ένας παίκτης που άρεσε σε ομάδες λόγω της παρουσία του στο Μουντιάλ, ο ‘Κούλιε’ αρέσει λόγω της ηλικίας και των πρώτων παραστάσεων του και σιγά σιγά εμφανίζονται κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που προκαλούν το ενδιαφέρον σε ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο τώρα. Άρα μιλάμε μόνο για φήμες γιατί στον ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο».

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Μίλησε για όλα ο Καρυπίδης

Τον ΠΑΟΚ, τη διαιτησία και σε σύνδεση με τον Άρη, το θέμα του νέου γηπέδου, τα χρέη που ταλανίζουν τον σύλλογο και τις σχέσεις του με παίκτες μίλησε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Τους διεθνείς παίκτες που θα ήθελε στον Άρη: «Ο Σιώπης είναι δικό μας παιδί και τρομερός άνθρωπος. Τρελός… κανονικός Μίκυ Μάους, αλλά αντράκι. Μου αρέσει ο Μπακασέτας όπως και ο Πασχαλάκης τον οποίον θεωρώ φοβερό τερματοφύλακα. Αν δεν πήγαινε στον Ολυμπιακό θα προσπαθούσα να τον πάρω. Για μένα δεν έχει καμία σημασία το ότι ήταν στον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι κομπλεξικά».

Για την ομάδα από την οποία δεν θέλει να χάνει: «Από κανένα δεν θέλω να χάνω. Ούτε στα φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα όχι από τον… πελάτη μας… Με τον ΠΑΟΚ τρελαίνομαι γιατί είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Μου αρέσουν κι αυτά στην Τούμπα. Φέτος τρελάθηκα με το χαμένο πέναλτι».

Παίκτες που βολιδοσκοπούσε ο Άρης και δεν τους έφερε τελικώς στο Χαριλάου: «Ισχύει ότι κοιτούσαμε τον Αϊτόρ. Αν θυμάμαι καλά τον είχε κόψει ο Άγγελος (Χαριστέας) αλλά ήρθαν καλοί παίκτες. Είχαμε κλείσει επίσης το δεξί μπακ της Μαρσέιγ ο οποίος είναι και στον προθάλαμο της εθνικής Γαλλίας. Ήταν να του στείλουμε τα εισιτήρια και θα μας κόστιζε 120.000 ευρώ. Εκεί πήγε ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, μίλησε με τον προπονητή γιατί ήθελε να το παγώσει και φέρανε τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Με τον Δημήτρη δεν έχω κανένα θέμα. Προσπάθησε…».ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News