ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming

ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Απαντήσεις στους επικριτές του καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ, στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του σημερινού ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (18:30, PAOK TV).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ήταν να παλέψουν και να πάρουν τη νίκη κόντρα στον συμπολίτη που δείχνει σε καλή κατάσταση μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

[the_ad id=”309153″]

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προβληματίζει με την αμυντική λειτουργία του και εκεί έχει δώσει μεγάλη βάση ο κ. Φερέιρα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Εσίτι και ο Μίσιτς, με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό στα πλάγια. Ο Πέλκας θα είναι το «δεκάρι» των γηπεδούχων και ο Ακπόμ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

[the_ad id=”309113″]

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

Ο Άρης θα παραταχθεί αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης. Δίλημμα για μια θέση από τον Τόλη Τερζή.

Οπλισμένος με αυτοπεποίθηση μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, ο Άρης θέλει να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο απόψε (18:30, PAOK TV) απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι «κίτρινοι» είχαν και πέρσι πολύ καλές εμφανίσεις στις τρεις αναμετρήσεις τους με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά τότε δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο Τόλης Τερζής, που παραμένει μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης του Σάββα Παντελίδη, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση έχοντας δίλημμα για μια θέση στο κέντρο.

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τους Σούντγκρεν στο δεξί και τον Κόρχουτ στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ Βέλεθ και Ρόουζ θα είναι το δίδυμο των στόπερ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Σάσα και Ματίγια, ενώ σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται και οι Φετφατζίδης και Ντιγκινί πίσω από τον Ιντέγε στην επίθεση.

Η μοναδική θέση που μοιάζει ανοιχτή είναι αυτή τρίτου μεσοεπιθετικού, με τον Μπρούνο Γκάμα και τον Ντάνιελ Λάρσον υποψηφίους.

Ο πρώτος υπερτερεί σε ποιότητα, αλλά δεν έχει ρυθμό μετά την πολύμηνη αποχή του, ενώ ο δεύτερος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στα τρεξίματα.

Στην αποστολή βρίσκονται πέρα από τους προαναφερθέντες και οι Εμάν, Σόουζα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης και Κωνσταντινίδης.

Χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε την προπόνηση και σήμερα θα μιλήσει στην ομάδα πριν την αναχώρηση για το γήπεδο.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα είναι και φέτος, όπως συνέβη και πέρσι, αρχηγός της αποστολής των «κίτρινων» στην Τούμπα συνοδεύοντας την ομάδα στο πούλμαν.

[the_ad id=”309113″]

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://assia.tv/live2/livestream/?lang=

http://www.sports-stream.net/ch/ch7.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News