ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης Live Streaming | Superleague 2020/21

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming:

Φαβορί ο ΠΑΟΚ, πεισματάρης ο Απόλλων

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι το απόλυτο φαβορί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου  έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι εκτός έδρας. Αυτό θα προσπαθήσει να επαναλάβει στην Τούμπα (7/2, 15:00).

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη (3-0) ξέσπασε στον Παναιτωλικό επικρατώντας 5-0 στην Τούμπα. Μεσοβδόμαδα νίκησε δεύτερη φορά την ΑΕΛ στο Κύπελλο (1-2) και πήρε με ευκολία τη πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο πρωτάθλημα οι Θεσσαλονικείς είναι στην 3η θέση με 39 πόντους από κοινού με τον Άρη, τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει 40 βαθμούς. Έτσι ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το τρίποντο και να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε απώλεια προκύψει στο ΑΕΚ-Άρης, ώστε να ανέβει στην 2η θέση που είναι πλέον ο αντικειμενικός στόχος για τον δικέφαλο του Βορρά. Η νίκη του ΠΑΟΚ που θα συνδυαστεί από 4 ή περισσότερα γκολ στο ματς (1 & over 3.5), έχει απόδοση 2.62.Παναθηναϊκός Νέα

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

Ο Απόλλων από τη πλευρά του πηγαίνει στην Τούμπα χωρίς άγχος και με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ στο κύπελλο, έστω κι αν αυτή δεν του έδωσε πρόκριση στα προημιτελικά. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου εμφανίζεται ανταγωνιστική εκτός έδρας και το παιχνίδι στην Τούμπα είναι από αυτά που λέμε δίχως άγχος. Το σενάριο να αποσπάσει ο Απόλλωνας την ισοπαλία στην Τούμπα έχει απόδοση 5.40.

Η τελευταία φορά που η «ελαφρά ταξιαρχία» έφυγε αλώβητη από την Θεσσαλονίκη σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν το 2013 που απέσπασε ισοπαλία δίχως τέρματα. Έκτοτε ο ΠΑΟΚ μετράει 4 σερί νίκες. Η πιθανότητα να επικρατήσει ο δικέφαλος του Βορρά με προβάδισμα από το ημίχρονο δίνει 1.83.Live Streaming

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News