ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming | Paok - Aek

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming:

Το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κλέβει την παράσταση την Κυριακή (20:30). Μεγάλος αγώνας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

H αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλων των φιλάθλων. Αυτό αφού οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Paok – Aek Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ πανηγυρίζοντας τρεις σερί εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Λίνκολν (στο Γιουρόπα Λιγκ) Αστέρα και Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα.

Η γκρίνια απομακρύνθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το «τρίποντο» επί του Παναιτωλικού, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του συνεχώς βελτιώνεται. Το υποστήριξε λέγοντας: «Κερδίσαμε σε μία δύσκολη έδρα. Είμαστε ακόμη στην αρχή, το τελευταία διάστημα συνέχεια ταξιδεύουμε και είναι γεγονός τα πράγματα δεν είναι τέλεια από το καλοκαίρι. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού παίζουμε καλά, σε κάποια άλλα κάνουμε λάθη και υποφέρουμε από την πίεση. Ωστόσο για εμένα αυτό που μετράει είναι να πετυχαίνουμε νίκες. Η αυτοπεποίθησή μας συνεχώς ανεβαίνει».

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον. Ο Βιεϊρίνια ανέβασε ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει.super league Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ είναι αήττητη σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με τους Τσούμπερ και Αραούχο να ξεχωρίζουν μεσοεπιθετικά. Στην «Ένωση» φιλοδοξούν μέσα στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου να αποδείξουν ότι φέτος είναι ικανοί να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η «γκέλα» από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-3) ξεπεράστηκε με τη δύσκολή νίκη κόντρα στη Λαμία στο ΟΑΚΑ και το μυαλό όλων είναι στην Τούμπα. 

«Ξέρουμε τι σημαίνει για όλους μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία.  

Οι κόντρες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και η προϊστορία μας δείχνει ότι τα πάντα είναι σε τεντωμένο σχοινί. Από τη σεζόν 2000/01 σε ματς πρωταθλήματος και ανεξαρτήτως έδρας ο ΠΑΟΚ μετράει 20 νίκες, η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει ισάριθμες επιτυχίες, ενώ 10 ματς έχουν σταματήσει στην ισοπαλία. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/iAmz2Sfx

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News