ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague 2021

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming:

Κομβικής σημασίας για τις δύο ομάδες, τη 2η θέση και το κυνήγι του Ολυμπιακού είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που διεξάγεται στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (24/1, 19:30).Παναθηναϊκός Live

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

Με διαφορά ενός βαθμού πηγαίνουν στο μεταξύ τους ντέρμπι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους Θεσσαλονικείς να μετρούν 35 βαθμούς και την Ένωση 36. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα σερί τριών αγώνων. Δίχως ήττα με δύο νίκες και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Εκεί έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα ο δικέφαλος του Βορρά συνέτριψε 5-0 την ΑΕΛ για το κύπελλο.

Η ΑΕΚ από τη πλευρά της είναι μια… άλλη ομάδα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Από το ένα άκρο, όπου δεχόταν τα γκολ με το τσουβάλι,  πλέον μετρά τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο. Όπου με το 2-0 επί του Απόλλωνα κλείδωσε ουσιαστικά τη πρόκριση στα προημιτελικά. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει βάλει 5 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

Στο κομμάτι προϊστορίας υπάρχει ελαφρύ προβάδισμα των γηπεδούχων στο πρόσφατο παρελθόν. Συγκεκριμένα, στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Τούμπα από το 2018 και έπειτα, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες και η ΑΕΚ 2.

Φαβορί στοιχηματικά εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ του οποίου η νίκη έχει απόδοση 2.09, την ώρα που η επικράτηση της ΑΕΚ δίνεται στο 3.70 και η ισοπαλία στο 3.30!

«Έχει ποιότητα, είναι ένας επιθετικός που δουλεύει πολύ και ξέρει καλά πως να κινηθεί εντός περιοχής. Είναι δυναμικό και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να τα πάει καλά στην Ιταλία. Έχει την ποιότητα για να προσαρμοστεί σε αυτό το πρωτάθλημα. Και μεταξύ άλλων, είναι ακόμα νέος και μπορεί να ωριμάσει περισσότερο. Ξέρω ότι μετά από όσα έκανε ο Πιάτεκ με τη Τζένοα, όλοι οι επιθετικοί από αυτήν τη χώρα, συγκρίνονται μαζί του. Αλλά πιστέψτε με, του μοιάζει αρκετά όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά», ειπε ο Καρερα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News