ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming:

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ για την επιβεβαίωση και η ΑΕΚ για το μεγάλο «κόλπο»!

Με έπαθλο το υπέρ του 0-1 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας (29/4, 19:00).

PAOK – AEK Live Streaming

Υπέρ του ΠΑΟΚ είναι φαινομενικά η αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα δώσει το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετρά 5 παιχνίδια αήττητος σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο νίκησε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη και ήρθε ισόπαλος με Παναθηναϊκό και Αστέρα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε μετρημένο ροτέισον με τον Παναθηναϊκό στο ισόπαλο 0-0 την Κυριακή. Απέναντι στην ΑΕΚ οι θεσσαλονικείς θα τα δώσουν όλα για να απαντήσουν με το κύπελλο σε μία σεζόν που απέτυχαν στο πρωτάθλημα. Η νίκη του ΠΑΟΚ έχει απόδοση 1.71.Παναθηναϊκός Νέα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ από τη δική της πλευρά προέρχεται από την ήττα στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-0 σε ένα ματς που κιτρινόμαυροι λύγισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στη τελευταία πεντάδα αγώνων οι κιτρινόμαυροι μετρούν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Ασφαλώς και το κίνητρο ενός τελικού σε μια μπερδεμένη σεζόν είναι ισχυρό και η Ένωση θα κυνηγήσει αρχικά το γκολ ώστε να ισοφαρίσει την ήττα που είχε προκύψει στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα του ΟΑΚΑ μετά από φάουλ του Μουργκ. Η νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα πληρώνει 5.20.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2. Στη περίπτωση που προκύψει ισοπαλία στον ημιτελικό, έχει απόδοση 3.65. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News