PAO TV: Πανικός από την πρώτη μέρα - Τα νούμερα

PAO TV: Πανικός από την πρώτη μέρα - Τα νούμερα

Τρομερή στήριξη από τον κόσμου του Παναθηναϊκού στο κανάλι της ομάδας το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί χθες.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο κανάλι έχει καταφέρει σε λιγότερο από μία μέρα έφτασε τις 1000 εγγραφές.

Θυμίζουμε ότι η εγγραφή σε πρώτη φάση είναι δωρεάν για να μπορέσουν όλοι να δουν τα φιλικά παιχνίδια και να εξοικειωθούν με το σύστημα εγγραφής-παρακολούθησης και στα επίσημα παιχνίδια θα γίνει με πληρωμή μέσω των διαφόρων πακέτων που θα υπάρχουν.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη 2η μέρα του τουρνουά μπάσκετ γυναικών, τον Πρωτέα Βούλας στις 16:30, με την Ελένη Καπογιάννη να έχει την ευκαιρία να τεστάρει εκ νέου την ομάδα της. Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη ενώ για την παρακολούθηση από το PAO TV απαιτείται απλή εγγραφή.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει το PAO TV – Ποιους αγώνες θα μεταδίδει

Έρχονται ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο για το νέο κανάλι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το dailymedia.com.gr.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει:

Εκεί δηλαδή που θα μεταδίδονται τη νέα σεζόν όλοι οι αγώνες από το βόλεϊ ανδρών, γυναικών, το μπάσκετ γυναικών, το πόλο και τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟ. Στις ανακοινώσεις θα γίνει γνωστό το πώς, οι τιμές κλπ. αλλά υπάρχει και μια άλλη πληροφορία που αλίευσε η στήλη….

Ο Παναθηναϊκός το έχει ψάξει αρκετά για να είναι όσο πιο εύκολο και χρηστικό στον κόσμο. Και θα βγει με την επωνυμία PAO TV.

Αυτό που χρησιμοποίησε πριν δυο χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ορισμένα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το brand σκίζει, το όνομα είναι μικρό και εύπεπτο, για να δούμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες…

dailymedia.com.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News