Παναθηναϊκός - Παρτιζάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Διορθώθηκε ο «Εξάστερος», υπέταξε την Μπολόνια σε «θρίλερ» δύο παρατάσεων!

Τρίτη μπασκετική γιορτή εις μνήμη του μεγάλου Παύλου…

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στον ημιτελικό απέναντι στην Παρτιζάν (18/9, 20:00).

Συμμετέχουν, παράλληλα, οι Εφές και Ουλμ, που ανοίγουν την αυλαία του τουρνουά το Σάββατο, αντιμετωπίζοντας η μια την άλλη στις 17:00.

Στο πρόγραμμα του τουρνουά βρίσκεται για τις 17:00 η ώρα την Κυριακή το ματς ανάμεσα στις δύο ηττημένες ομάδες, ο μικρός τελικός. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Κυριακής, με την απονομή να ακολουθεί.

Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ απόψε στις 20:00, με τον αγώνα να καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Το πρώτο πράγμα που θέλει ο κόουτς από μένα είναι να καθοδηγήσω στο παρκέ τους συμπαίκτες μου. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, που δεν έχει τις τόσες πολλές παραστάσεις από την Euroleague, αλλά η δουλειά μου στο παρκέ είτε ως πλέι μέικερ, είτε ως πόιντ γκαρντ είναι να δουλεύω για τους συμπαίκτες μου και μέρα με τη μέρα να βρίσκουμε περισσότερη χημεία», δήλωσε ο Κέντρικ Πέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News