Ογδόντα λεπτά από την πρώτη «κούπα» της χρονιάς – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Σούπερ Καπ: Μεσημέρι ο ημιτελικός του Παναθηναϊκού - Το κανάλι μετάδοσης

Πρώτο βήμα για ακόμα μια… πράσινη κούπα!

Τις βάσεις για κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει το Λαύριο (25/9, 16:30), στο πλαίσιο του ημιτελικού του μπασκετικού Σούπερ Καπ που διεξάγεται στην Πάτρα.

Στην περίπτωση που το Τριφύλλι επιβεβαιώσει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, θα αντιμετωπίσει στον τελικό (26/9, 21:00) τον νικητή του αγώνα Προμηθέας – ΑΕΚ. «Λευκό» το απουσιολόγιο για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους ενόψει των δύο αγώνων.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού άφησε εκτός για το Σούπερ Καπ τον Τζέρεμι Έβανς. Αυτή ήταν η επιλογή του για το ποιος από τους 7 μη γηγενείς παίκτες θα μείνει εκτός, παίρνοντας μαζί του τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Δηλώσεις Πρίφτη μετά την κατάκτηση του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

«Είναι μόνο ένα τουρνουά. Μας βοηθάει στη διαδικασία να βρούμε χημεία, δεν είναι τίποτα περισσότερο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Να γίνουμε όλοι μαζί ένα στο γήπεδο. Είναι αμέτρητα τα σημεία που θέλουμε δουλειά. Το κυριότερο είναι να βρούμε ένα σημείο αναφοράς. Να έχουμε διάθεση στην άμυνα και να είμαστε πιεστικοί στη μπάλα.

Θέλει χρόνο, είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε αδυναμίες, έχουμε και καλά στοιχεία. Προφανώς η Εφές δεν είχε όλο το ρόστερ της, αλλά κι εμείς είχαμε κάποια θέματα να διαχειριστούμε όπως με τον Νέντοβιτς και τον Παπαπέτρου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News