Υποχρέωση η πρωτιά! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-86 (Highlights/vid)

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Όλα έτοιμα για τη 21η αγωνιστική της εγχώριας Basket League. Αυτή βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ (10/4, 20:00). Μονόδρομος η 6η σερί εντός των τειχών νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Άρης, Κολοσσός, Ιωνικός, Περιστέρι και Μεσολόγγι τα τελευταία… θύματα του Εξάστερου στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός μετράει 15-2 στη Basket League, έχοντας ματς λιγότερα από την κανονική ροή.

Το Τριφύλλι καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από την Ζαλγκίρις στην Λιθουανία και να συνεχίσει προσηλωμένο το στόχο του για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος Ελλάδος. 

Ο Όντεντ Κάτας δε θα έχει στη διάθεσή του σε ακόμα ένα ματς τον τραυματία Τι Τζέι Μπρέι.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Λαύριο απόψε στις 20:00.

Κάτας μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις:

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Για 40 λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση κια ενέργεια στην άμυνα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Οι παίκτες έπαιξαν με τον ίδιο τρόπο.

Δεν δείξαμε αυτό που θέλαμε. Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη αλλά με την ομάδα. Αρχίζοντας από την άμυνα και προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με ατομικές ενέργειες. Δεν είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίξουμε και στις δύο πλευρές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News