40' από τον τελικό! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 95-104 (Highlights/vid)

Τσίτα τα γκάζια για ένα ακόμα «πράσινο» νταμπλ…

Ανοίγει το γκάζι για το εγχώριο νταμπλ ο Παναθηναϊκός, που απόψε (6/5, 20:00) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Λαύριο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός συνέχειας το Περιστέρι, επικρατώντας του εντός έδρας με 88-62 στα προημιτελικά του θεσμού. Εκ των κορυφαίων του αγώνα Μήτογλου και Παπαγιάννης. Καλή εμφάνιση από Μπέντιλ και Χεζόνια.

Το Τριφύλλι, πράττοντας το αυτονόητο, θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε του ΠΑΟΚ με 76-69 και σφράγισε τη συμμετοχή της στην τελευταία «μάχη» του φετινού θεσμού.

Στάνταρ εκτός ο Νεμάνια Νέντοβιτς, καιρό στα «πιτς» ο Τι Τζέι Μπρέι. Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς κάνει ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Λαύριο σήμερα στις 20:00.

Κάτας μετά την πρόκριση κόντρα στο Περιστέρι:

«Μέσα από την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε μόλις 22 πόντους πράγμα πολύ σημαντικό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ΟΚ στην επίθεση αλλά τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους λόγω των δικών μας λαθών. Γενικά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που οι παίκτες μου αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο στόχος μας είναι να κρατάμε τις αντίπαλες ομάδες κάτω από τους 70 πόντους και να πάρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο σε αγώνες νοκ άουτ όπως θα είναι ο ημιτελικός με το Λαύριο, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να ξεκινάμε από την άμυνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News