Ισόβιος τροπαιούχος! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Ισόβιος τροπαιούχος! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Το ταξίδι για το 40ο πρωτάθλημα Ελλάδας αρχίζει…

Ισόβιος τροπαιούχος ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, το καμάρι της ομάδας! Μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, του Κυπέλλου Ελλάδος, βάζει πλώρη για το εγχώριο νταμπλ. Στόχος το 1-0 κόντρα στον Ιωνικό, απόψε (12/5, 20:00) στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο προημιτελικό της Basket League.

Ο Εξάστερος, όπως προκύπτει από τις διασταυρώσεις, βρίσκεται με Προμηθέα ή Περιστέρι στην επόμενη φάση, για να συναντηθεί με έναν εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαύριο και Κολοσσό στον μεγάλο τελικό.

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό Νεμάνια Νέντοβιτς σε ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός. Όσον αφορά τον Τι Τζέι Μπρέι, αυτός αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στα ημιτελικά.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός σήμερα στις 20:00.

Τρελαμένος ο Χεζόνια:

«Είμαι ευλογημένος που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με αυτή την ομάδα που πραγματικά λατρεύω. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο. Ιδιαίτερα μετά από μία δύσκολη χρονιά πέρσι στο ΝΒΑ, όπου παίζεις για ένα και μόνο δαχτυλίδι και όταν μείνεις εκτός απλά παίζεις για να παίζεις, χωρίς νόημα. Εδώ περιμένεις τον τίτλο στο τέλος και το φινάλε είναι γλυκό.

Μπορεί για τον Παναθηναϊκό να είναι άλλη μία μέρα στην δουλειά, αφού κάθε χρόνο παίρνει τίτλους, αλλά για μένα ήταν ο πρώτος με αυτή την ομάδα που αγαπώ τόσο πολύ και γι’αυτό ήθελα να το πανηγυρίσω και το έκανα με την καρδιά μου μαζί με τον Φράγκι, τον Δημήτρη, τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News