Εντός είναι αλλιώς – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός με τη Φενέρ

Μονακό - Παναθηναϊκός 75-63: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

«Κολαστήριο» για τη Φενέρ το ΟΑΚΑ…

Έτοιμος για το δεύτερο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (7/10, 21:00).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, από Μονακό και Άρη εκτός, τις οποίες καλείται να αφήσει πίσω της και να πάρει την πρώτη νίκη μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Η Φενέρμπαχτσε περνάει δύσκολα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στο ΟΑΚΑ μετράει μόλις 3 νίκες σε 16 επισκέψεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Τριφύλλι επικράτησε των Τούρκων στα δύο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια του. Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, θεωρείται αουτσάιντερ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι Πέρεθ, Βίλιους και Κολένσιτς θα αποτελέσουν την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα.

Ύμνοι Ουάιτ για Πρίφτη

«Του αρέσει η τακτική. Μελετάει κάτι, το αναλύει και φτιάχνει το πλάνο του. Αναλύει το πλάνο του για να κερδίσουμε έναν αντίπαλο ή να έχουμε μια ευκαιρία να τον κερδίσουμε. Μου αρέσει αυτό σε εκείνον. Μελετάει το παιχνίδι και σκέφτεται πολύ.

Αυτό που λέει, αυτό ισχύει. Μου λέει ένα πράγμα και τον εμπιστεύομαι, ξέρω πως ισχύει αυτό το ένα πράγμα. Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του. Δίνει το καλό παράδειγμα με την εργατικότητά του και πιστεύει πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να φτάσεις εκεί που θες. Έτσι είναι η ζωή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News