Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Αυτός ο παίκτης ξεχώρισε - Ποια η έκπληξη

Συνέχεια στα φιλικά με… άρωμα Ευρώπης για τον Εξάστερο!

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό για τον Παναθηναϊκό του κόουτς Πρίφτη, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (11/9, 16:00), στο πλαίσιο του ημιτελικού του τουρνουά Magenta Sports Cup στο Μόναχο.

Παναθηναϊκός, Ερυθρός Αστέρας, Μπάγερν Μονάχου και Βίρτους Μπολόνια είναι οι ομάδες που συμμετέχουν στο φιλικό τουρνουά, που έχει έντονο το άρωμα της Euroleague!

Ο Παναθηναϊκός, αν περάσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα, θα παίξει με Μπάγερν ή Μπολόνια για το τρόπαιο του τουρνουά στον τελικό. Σε περίπτωση που ηττηθεί, θα συμμετάσχει στον μικρό τελικό με τον χαμένο του άλλου αγώνα, για την 3η θέση.

Τζάμπολ στο πρώτο ματς του Τριφυλλιού στο Magenta Sports Cup στις 16:00 του Σαββάτου 11/9. Το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του Youtube “Magenta Sport”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News