This is OAKA! – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για τρεις μεταγραφές

Για το «απόλυτο» στην νέα… διαβολοβδομάδα!

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ακόμα μια διαβολοβδομάδα, αυτή τη φορά με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις. Στόχος του Εξάστερου να κάνει το «απόλυτο», εκμεταλλευόμενος με τον τρόπο αυτόν την έδρα του.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετωπίζει, αρχικά, την Εφές (27/10, 21:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague. Δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού, ωστόσο το ΟΑΚΑ και η εντός έδρας προϊστορία (12-2) έναντι της τουρκικής ομάδας αποτελούν συμμάχους.

Ο Εξάστερος έχει απολογισμό 1-4 στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη διοργάνωση. Η μοναδική νίκη έχει έρθει στο εντός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τούρκικου Τύπου, ο Μίσιτς δε θα αγωνιστεί. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μπένχαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία) θα είναι οι διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός – Εφές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News