Μόνο νίκη, για να ελπίζει! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ

Όλα για όλα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για να ελπίζει σε ένα θαύμα!

Λιγοστές οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, στο ματς (5/5, 19:30) της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Γκεστράνιους και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Καρλίτος στο 90+6′, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό τη νίκη στην Τούμπα, την περασμένη αγωνιστική. Ευτυχώς για τους «πράσινους», το 0-0 της Θεσσαλονίκης τους έφερε ένα κλικ πιο κοντά στην 4η ΑΕΚ, από την οποία είναι στο -4 και την υποδέχονται στη Λεωφόρο την επόμενη αγωνιστική.

Με τα παιχνίδια Άρης – Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι για φέτος. Και τα τέσσερα ματς έχουν τον χαρακτήρα «τελικού», αφού το διακύβευμα είναι μεγάλο και η επιστροφή στην Ευρώπη απαραίτητη για το μέγεθος του Τριφυλλιού.

Χατζηγιοβάνης και Σένκεφελντ είναι κανονικά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πολύτιμο Φραν Βέλεθ. Με πρόβλημα ο Ιωαννίδης, που δεν μπορεί να αγωνιστεί. Καιρό εκτός ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης.

Σέντρα στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης σήμερα στις 19:30.

Έξαλλος ο Μακέντα με Γκεστράνιους μετά το 0-0 στην Τούμπα:

«Είδατε τι έγινε. Ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Έχουμε το VAR. Δεν καταλαβαίνω γιατί σφύριξε. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Για εμάς ήταν τελικός το σημερινό ματς. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το ότι φεύγουμε χωρίς να είμαστε νικητές σήμερα είναι κακό. Και σε κάθε αγώνα όλο και κάτι συμβαίνει. Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας στέρησε δύο πέναλτι στο Καραϊσκάκης. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News