Αντίο με το κεφάλι ψηλά - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πικρή ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Τελευταίο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό…

Να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα και να κλείσει τις εντός έδρας ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις για φέτος του με θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Παναθηναϊκός. Ο Εξάστερος υποδέχεται την Αρμάνι (1/4, 21:00) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας προέρχεται από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στη διοργάνωση. Εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, εκτός έδρας ήττα από την Εφές και συντριβή στο ΟΑΚΑ από την Μπασκόνια την Τρίτη. Το Τριφύλλι δεν έχει περιθώρια. Θα πρέπει να φανεί σαφώς πιο ανταγωνιστικό και να κάνει μια καλή εμφάνιση, την οποία ευελπιστεί να συνδυάσει με την 11η ευρωπαϊκή νίκη του στη σεζόν.

Ο Ισραηλινός τεχνικός Όντετ Κάτας είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Νεμάνια Νέντοβιτς να αρχίζει να συμμετέχει σε μέρος των προπονήσεων του «Εξάστερου». Δε συμβαίνει ακόμη το ίδιο με τον Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Αρμάνι απόψε στις 21:00.

Μήτογλου για την ήττα από την Μπασκόνια:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα απ’ ότι στο δεύτερο, βγάλαμε καλύτερη ενέργεια. Στο τέλος η Μπασκόνια έτρεξε καλύτερα το γήπεδο. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, το εκμεταλλεύτηκαν αυτό. Ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη. Τους βγήκανε τα σουτ πήρανε διαφορά, εμείς κυνηγούσαμε και δεν ήταν εύκολο αυτό.

Είναι δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν τα παρατάμε ποτέ. Σε δύο μέρες έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν πηγαίνουμε με καμία νοοτροπία χαμένου ή τίποτε άλλο.

Με την έλευση του κόουτς Κάτας απελευθερώθηκε το παιχνίδι μου. Ένιωσα κι εγώ την ευκαιρία να βγάλω κάποια πράγματα στο παρκέ. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου και συνεχίσουμε δυναμικά τη σεζόν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News