«Must Win» πρεμιέρα – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: 9/9 φιλικά σκόραραν οι αντίπαλοί του από το α' μέρος!

Υποχρεωμένος για νικηφόρα πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Επιτέλους σέντρα στη Superleague 2021/22, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 20:30). «Must Win» παιχνίδι για τους «πράσινους» απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο ποιοτικά αντίπαλο.

Εκπλήξεις με το… καλημέρα ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  Κι αν η συμμετοχή του Βιτάλ στην ενδεκάδα ίσως για κάποιους δεν είναι έκπληξη, από την άλλη ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, αν και έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα, καθώς δείχνει εξαιρετική εικόνα και αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού φαίνεται πως θα βάλει τον Λούντκβιστ σε ρόλο επιτελικού μέσου στο 4-2-3-1, με τους Παλάσιος, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη να διεκδικούν τις θέσεις των ακραίων. Στην άμυνα ο Σάρλια έχει προβάδισμα για παρτενέρ του Βέλεθ, ενώ οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ θα καλύψουν τα δύο άκρα, με τους Ρούμπεν και Μαουρίσιο να έχουν τον πρώτο λόγο για τη δυάδα των κεντρικών χαφ.

Σέντρα στο πρώτο φετινό επίσημο ματς του Παναθηναϊκού απόψε (11/9) στις 20:30 στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News