Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα της πρεμιέρας και τα ερωτηματικά

Παναθηναϊκός Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πράξη 1η…

Επίσημη πρεμιέρα για τον νέο Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μια πρεμιέρα στην οποία η εκκίνηση με το… δεξί αποτελεί προαπαιτούμενο. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Απόλλωνας Σμύρνης αποτελεί το μεγάλο φαβορί για νίκη, σε ένα ματς με προγραμματισμένη σέντρα στις 20:30 του Σαββάτου 11/9.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν χωρίς τα περισσότερα νέα μεταγραφικά αποκτήματά του. Βιτάλ, Παλάσιος, Μπρινιόλι, Λούντκβιστ άργησαν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό. Πιθανό, ωστόσο, να δούμε κάποιους εξ’ αυτών κι απόψε.

Αρκετά τα φιλικά που έδωσε το Τριφύλλι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Άλκμααρ (0-3), Φένλο (2-2), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-2), ΑΠΟΕΛ (1-1), Μίλαν (1-2), Παναιτωλικός (1-2), Αστέρας Τρίπολης (1-1) και Λαμία (3-2) οι ομάδες που αντιμετώπισε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πρώτη πράξη για τον νέο Παναθηναϊκό, λοιπόν, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 20:30). Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το CosmoteSport 2HD. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση, όλα τα τελευταία νέα, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ μέσα από το newspao.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News