PAO ALIVE: Απογοητευμένος ο Γιαννακόπουλος, αλλά ετοιμάζει νέα καμπάνια 2.5 εκατ. ευρώ

Τα «μυστικά» του paoalive.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι απογοητευμένος από το PAO Alive και το ποσό που έχει μαζευτεί έως τώρα, όμως δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζει μια νέα μεγάλη καμπάνια που θα κοστίσει 2.5 εκατ. ευρώ.

«Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, καθώς έχουν κατατεθεί μόλις 685.000 ευρώ στον λογαριασμό για το PAO Alive.

Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν καταθέτει τα όπλα και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συγκεντρωθεί ένα ευσεβές ποσό.

Όπως αναφέρει η Live Sport, μέχρι το τέλος του μήνα θα αρχίσει μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το PAO Alive, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα το κόστος αυτής της καμπάνιας θα φτάσει στα 2,5 εκατ. ευρώ, δείγμα του ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια περιμένοντας όμως μεγαλύτερη ανταπόκριση, κυρίως από φιλάθλους του «τριφυλλιού» που έχουν βαριά πορτοφόλια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News