Αν δεν νικήσει... χάνεται! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με Αστέρα

Όλα για όλα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για να ελπίζει σε κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Λιγοστές οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στο ματς (9/5, 19:30) της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Γκορτσίλας και ο κακός «εαυτός» του Παναθηναϊκού, στέρησαν τη νίκη στην Λεωφόρο επί του Αστέρας Τρίπολης, την περασμένη αγωνιστική. Ευτυχώς για τους «πράσινους», το 2-2 τους έφερε ένα… κλικ πιο κοντά στην 4η ΑΕΚ, από την οποία είναι στο -3 και την υποδέχονται απόψε στη Λεωφόρο, έχοντας στόχο να την φτάσουν στη βαθμολογία.

Με τα παιχνίδια Άρης – Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι για φέτος. Και τα τρία εναπομείναντα ματς έχουν τον χαρακτήρα «τελικού», αφού το διακύβευμα είναι μεγάλο και η επιστροφή στην Ευρώπη απαραίτητη για το μέγεθος του Τριφυλλιού.

Σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ σήμερα στις 19:30.

Το μήνυμα του για τη συνέχεια έστειλε ο Γιοάν Μολό:

«Δεν υπάρχει λέξη για να εξηγήσω την απογοήτευση μου. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Θέλεις κριτική αν είναι καλύτερα για το μυαλό σου, αν σε βοηθήσει να νιώσεις χαρούμενος που θα απογοητεύσεις ανθρώπους. Αλλά είμαι εδώ γι’ αυτό κάνει την δουλειά σου. Και μην ακουμπάς τους συμπαίκτες μου. Υποστηρίζω τον σύλλογο, υποστηρίζω την ομάδα και δεν θα τους γυρίσω την πλάτη, μην ανησυχείς. Αν πάμε στην φωτιά, ας πάμε όλοι μαζί σας οικογένεια. Είναι η ομάδα μας. Ήμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Για τους οπαδούς μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News