Σοβαρός και παίρνει ξανά... κεφάλι! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Κάτας: «Ήμασταν νευρικοί - Να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση»

Το ταξίδι για το 40ο πρωτάθλημα Ελλάδας συνεχίζεται…

Το 2-1 θέλει να κάνει απόψε (23/5, 21:00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, για να βάλει τις βάσεις για το εισιτήριο των τελικών της Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει Λαύριο ή Προμηθέα.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο, να είναι σοβαρός και να μην επιτρέψει στους «κιτρινόμαυρους» να ελπίζουν ή να χαμογελάσουν ξανά. Το 1-0 έγινε δύσκολα, το 1-1 φαινόταν να έρχεται. Στο χέρι των παικτών και του Κάτας να μην δώσουν άλλα δικαιώματα και να κάνουν γρήγορα το νταμπλ!

Ακόμα καλύτερη εμφάνιση επιθετικά θέλει σήμερα ο Κάτας, αλλά και προσοχή στην άμυνα. Μόνο έτσι θα έρθει το 2-1 κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει να σκυλιάζει κόντρα στον παντοκράτορα. Ο τέταρτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 26/5. Εκτός ο τραυματίας Νεμάνια Νέντοβιτς. 

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ απόψε στις 21:00. Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Κάτας για τον δεύτερο ημιτελικό:

«Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε σήμερα την σειρά, αλλά κάναμε λάθη τα οποία ήταν κυρίως στην επίθεση, αν και ήμασταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Πρέπει να παλέψουμε, ξέραμε ότι θα είχαμε μία δύσκολη σειρά και θα παλέψουμε να την κάνουμε δική μας. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε ομαδικά και όχι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ατομικά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News