Παντρεύονται Βανδή - Μπισμπίκης: Η πρόβα νυφικού στο Κολωνάκι και η εκκλησία στο Λουτράκι (vid)

Παντρεύονται Βανδή - Μπισμπίκης: Η πρόβα νυφικού στο Κολωνάκι και η εκκλησία στο Λουτράκι (vid)

Εδώ και καιρό η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβονται από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δυο τους ζουν έναν τρελό έρωτα και δεν το κρύβουν, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει πολλές φορές σε κοινές εξόδους.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του περιοδικού ”Yes Magazine” το ζευγάρι, πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους καθώς όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σύμφωνα με το περιοδικό, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε το μεγάλο “ναι” στη πρόταση γάμου του Βασίλη Μπισμπίκη που έγινε τα Χριστούγεννα.

Η πρόβα νυφικού στο Κολωνάκι

Όπως αναφέρει το περιοδικό, Βανδή και Μπισμπίκης έχουν αποφασίσει ήδη και την εκκλησία που θα παντρευτούν. Πρόκειται για την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι εκκλησία που επέλεξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και η τραγουδίστρια συμφώνησε απόλυτα. Το περιοδικό αναφέρει ακόμα ότι η Δέσποινα Βανδή έκανε ήδη και πρόβα νυφικού στο Κολωνάκι και έχει καταλήξει σε ένα φόρεμα που την εντυπωσίασε.

thetoc

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News