Παντελάκης: «Μας αντιμετώπισαν περίεργα οι διαιτητές - Δεν είναι η πρώτη φορά!»

Παντελάκης: «Μας αντιμετώπισαν περίεργα οι διαιτητές - Δεν είναι η πρώτη φορά!»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του:

«Η αντιμετώπιση που είχαμε σήμερα στο γήπεδο από τους διαιτητές ήταν λίγο περίεργη. Δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο αλλά εντάξει. Δεν είναι αυτό που μας έβγαλε εκτός εαυτού γιατί εγώ δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να ψάξω για δικαιολογίες.

Θεωρήσαμε κάποια στιγμή ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει ενώ στα αποδυτήρια επισημάναμε το πόσο σημαντικό είναι το 3ο δεκάλεπτο για εμάς. Δυστυχώς σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορείς να χαλαρώνεις ποτέ. Δεχθήκαμε στην άμυνά μας πάρα πολλούς πόντους, 43 στο δεύτερο που δεν έχουμε δεχθεί ποτέ μέχρι στιγμής.

Από κει και πέρα το κεφάλι κάτω, θα δούμε τα λάθη μας αύριο, θα ηρεμήσουμε και θα πάμε τη Δευτέρα στο γήπεδό μας τη σειρά για να πάρουμε το πρωτάθλημα». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News