Πανταλέων: «Κατάθεση ψυχής για το 25ο πρωτάθλημά μας»

Πανταλέων: «Κατάθεση ψυχής για το 25ο πρωτάθλημά μας»

Σε ρυθμό τελικών κινείται ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αύριο (Πέμπτη 9/7) στο πρώτο μεταξύ τους ματς που θα κρίνει τον τίτλο της Volleyleague.

Ο αρχηγός του τμήματος βόλεϊ ανδρών, Σωτήρης Πανταλέων, έστειλε σύνθημα νίκης, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας (pao1908.com):

«Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική διοικητική κατάσταση ως Σύλλογος , κάτι ασφαλώς που μας αφορά όλους. Ωστόσο εμείς έχουμε μια σειρά τελικών μπροστά μας με τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο πρώτο ματς και θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και στο Λιγκ Καπ. Είναι τιμή για όλους μας που παίζουμε στον Παναθηναϊκό την ομάδα που τιμά το βόλεϊ στην Ελλάδα από το 1919 και όλοι μας θα πολεμήσουμε για να φέρουμε το 25ο πρωτάθλημα μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News