Πάντα θα γίνεται σκληρή κριτική στον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Αυτός ο παίκτης ξεχώρισε - Ποια η έκπληξη

Πάντα θα γίνεται σκληρή κριτική στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Στο φιλικό με τη Ζενίτ π.χ στο τέλος του ημιχρόνου παρότι έπαιζες χωρίς τον αρχηγό σου και το Νέντοβιτς τα πικρόχολα, σκωπτικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν, η καταστροφολογία το ίδιο!

Ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας δεν κρίνεται ποτέ ως ομάδα μετρίων δυνατοτήτων (αν και το μπάτζετ του στη δεξαμενή αυτών των κλαμπ τον κατατάσσει) αλλά ως νο1 αθλητικό brand του τόπου.

Τον πήχη τον έχει ανεβάσει ψηλά η ίδια η ομάδα από το 1996 όταν και φέρνει στις βιτρίνες της μίνιμουμ ένα τρόπαιο, πρόκειται για ρεκόρ συγκλονιστικό που δεν έχει προηγούμενο στον ομαδικό αθλητισμό. Εκεί εστιάζουν πάντα οι οπαδοί γι αυτό έχουν απαιτήσεις ακόμα και σε σεζόν που ο πήχης χαμηλώνει.

Ο Παναθηναϊκός στο πέρασμα των ετών αποδείχθηκε μια σκληρή, δυσκολοκατάβλητη ομάδα που δεν έχει ανάγκη από… χάδια και κανάκεμα. Που όταν δέχεται κανά χαστούκι, σαν τα περσινά στην Ευρωλίγκα, αντιδρά παίρνοντας ακόμα ένα νταμπλ, προσφέροντας στους φίλους του απόδειξη ότι στο Μαρούσι ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι όλοι στην τσίτα, η χαλάρωση απαγορεύεται από τον Οκτώβρη ίσα με τον Ιούνιο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News