Πάντα ψηλά ο Γιάνκοβιτς

Πάντα ψηλά ο Γιάνκοβιτς

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεχάσει τον Βλάντο Γιάνκοβιτς και τον περιμένει πίσω απ’ το Λας Βέγκας, όπου δεν έχει μάτια μόνο γι’ αυτόν.

Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ ήταν για καιρό στην αναμονή κι έτσι βρέθηκε να ταξιδεύει στις ΗΠΑ για τη συμμετοχή με τους Πέλικανς στο Summer League (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο τον κράτησαν εκτός πρεμιέρας) της πόλης της Νεβάδα.

[ads2]

Μόνο που η επιστροφή στην Ευρώπη φαντάζει πιθανότερη από οτιδήποτε. Ακόμη περισσότερο αυτή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr (κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει η ΚΑΕ) επανήλθε με πρόταση ανανέωσης. Ο επί 3 χρόνια παίκτης ανέκαθεν χωρούσε στο νέο ρόστερ της ομάδος κι επιπλέον ανάγκες λόγω της ανανεωμένης Euroleague τον καθιστούν απαραίτητο ακόμη κι… αριθμητικά.

Ο Γιώργος Βόβορας βρίσκεται στο Λας Βέγκας, δεν έχουν συναντηθεί ακόμα, αλλά είναι θέμα χρόνου να του υπενθυμίσει την εκτίμηση του Αργύρη Πεδουλάκη στο πρόσωπό του. Αυτή ίσως παίξει και τον πιο σημαντικό ρόλο στο… ζύγι με τις υπόλοιπες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News