Πανσερραϊκος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/1)

Πανσερραϊκος - ΑΕΚ Live Streaming

Πανσερραϊκος – ΑΕΚ Live Streaming | Panserraikos – AEK Live Streaming: Ο επαναληπτικός του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ (25/01, 17:30) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της «Ένωσης» είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι εύκολο να ανατραπεί στον επαναληπτικό.

Ο Πανσερραϊκός διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο κι αυτό φαίνεται από τη θέση του στον πρώτο όμιλο της Super League 2. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έπειτα από 11 αγωνιστικές (9-1-1). Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας με την ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη κι αυτό φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Σερραίοι άντεξαν για ένα ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0), αλλά στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία τέρματα και νίκησαν σχετικά εύκολα. Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με πολύ καλή ψυχολογία, αφού προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί του Ηρακλή Λάρισας για το πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στο βασικό σχήμα, διότι έχει το μυαλό του το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί.

Ο πρωτοπόρος του Βόρειου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, αντιμετωπίζει στην έδρα του τον ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος είναι δεύτερος στη βαθμολογία έξι βαθμούς πιο πίσω. Σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης, μόλις από τον Γενάρη!Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Με αλλαγές ο «δικέφαλος» στη ρεβάνς

Η «Ένωση» από την πλευρά της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο το τελευταίο διάστημα. Εκμεταλλευόμενη τις γκέλες του Παναθηναϊκού και τα δικά της θετικά αποτελέσματα, έχει μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό και πλέον έβαλε… φωτιά στην κούρσα του τίτλου της Super League. Στο παιχνίδι που μεσολάβησε από αυτό με τον Πανσερραϊκό, έπαιξε εκτός έδρας με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα τα… χρειάστηκε, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ 1-0 στο ημίχρονο με τον Σεμπά. Στο δεύτερο μισό, άσκησε πολύ μεγάλη πίεση στους Νικαιώτες και κατάφερε να γυρίσει το ματς στο φινάλε. Αρχικά ισοφάρισε με κεφαλιά του Ντομαγκόι Βίντα στο 82’ και στο 92’ ο Τσούμπερ πέτυχε το γκολ της νίκης με υπέροχο τελείωμα, ολοκληρώνοντας παράλληλα την ανατροπή.

Είναι δεδομένο ότι ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στις Σέρρες. Θα αφήσει πολλούς βασικούς στον πάγκο, καθώς του το επιτρέπει το σκορ του πρώτου αγώνα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν το μυαλό τους και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ελίασον προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα εκτός αποστολής είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ χρόνο διεκδικούν και οι νεαροί από την ΑΕΚ Β’ που ταξίδεψαν με την αποστολή.

Πανσερραϊκος – ΑΕΚ Live Streaming: Ανατροπή με χαρακτήρα

Στον χαρακτήρα που έβγαλε η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό, αλλά και στην υπομονή που έδειξε στο παιχνίδι της η Ένωση, στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντίνος τεχνικός.

Την ανατροπή: «Εγώ θεωρώ ότι τον χαρακτήρα πρέπει να τον έχουμε πάντα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε ένα πλεονέκτημα, μπόρεσε και προηγήθηκε. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε να μπούμε. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς και καταφέραμε να μπούμε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε υπομονή γιατί τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή πήγανε καλά και καταφέραμε να διασπάσουμε τις γραμμές του αντιπάλου. Που στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε και όντως αυτή η ανατροπή δείχνει χαρακτήρα».

Για την αλλαγή του Φαν Βεερτ με την ΑΕΚ να είναι πίσω στο σκορ: «Πολλές φορές όταν κάνεις κάποιες αλλαγές, είτε βγαίνουν καλά είτε δεν βγαίνουν. Κατάλαβα ότι σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο με πολλούς αντιπάλους στο κέντρο. Δε μας χρειαζόταν τόσο ένας σέντερ φορ αλλά παίκτες από τις πίσω γραμμές. Όλα τα παιδιά που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, είτε ο Γκατσίνοβιτς, είτε ο Φερνάντες, είτε ο Τσούμπερ είτε ο Πέτρος, βοήθησαν σε αυτό. Αν παίζαμε με σέντερ φορ ενδεχομένως να πηγαίναμε σε σέντρες και ο αντίπαλος είχε ύψος στην άμυνά του. Επαναλαμβάνω όμως ότι άλλες φορές οι αλλαγές βγαίνουν και άλλες όχι».

Τον Γκατσίνοβιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του: «Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γκατσίνοβιτς. Πρώτα γιατί είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον βλέπαμε εδώ και μέρες ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πραγματικά μπήκε πολύ καλά, με ένταση, γρήγορος και αποφασιστικός. Ίσως σε κάποιες φάσεις να ήταν λίγο ανακριβής όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Χαίρομαι πολύ για αυτόν».ΑΕΚ Live Streaming

Νέα πρόσωπα στην αποστολή του Πανσερραϊκού

Με τα δύο νέα του μεταγραφικά αποκτήματα θα αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός κόντρα στην ΑΕΚ στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας novibet. Με τους Τάσο Αυλωνίτη και Πασχάλη Στάικο. Οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα, θα υποδεχθεί στις Σέρρες την ΑΕΚ ο Πανσερραϊκός για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Την ίδια στιγμή, o Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλί Μπαπά και Καρασαλίδη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Πανσερραϊκος – ΑΕΚ Live Streaming: Ικανοποιημένος ο Μάνταλος

Πολύ χαρούμενος που συμπλήρωσε τις 300 συμμετοχές με την ΑΕΚ ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Με τον άσο της Ένωσης να αναφέρει πως είναι πεινασμένος για να παίξει σε ακόμη περισσότερα ματς και να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ήταν ενα ματς χαρακτήρα. Γυρίσαμε το ματς στις καθυστερήσεις, Ήταν ενα πολύ δύσκολο ματς. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως γυρίσαμε το ματς. Κάθε ομάδα είχε τους δικούς της στόχους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Αν θες να κανεις πρωταθλητισμό αυτό πρέπει να κάνεις.

Νομίζω φαίνεται το βάθος του πάγκου, Μας είχε πει ο Αλμέιδα πως θέλει να δουλεύει σαν σύνολο. Αυτό φαίνεται και σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Εμένα σε κάθε ματς η ΑΕΚ μου αρέσει και περισσότερο.

Μου το είπαν μέσα πως έφτασα τις 300 συμμετοχές. Είμαι πολυ χαρούμενος, γεμάτος και ταυτόχρονα πεινασμένος ώστε να κανω και άλλες συμμετοχές με αυτή την ομαδα και να πανηγυρίσω τίτλους, γιατί αυτό μου λείπει με αυτή την ομάδα.»

Πανσερραϊκος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News