Πάνω από μισό εκατομμύριο στα πόδια του Αλεξανδρόπουλου

Να παίζει βασικός!

Οικονομική και αγωνιστική αναβάθμιση έπεται για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Αλεξανδρό θα έχει λαμβάνειν κάθε χρόνο και περισσότερα ως το 2024.

Συγκεκριμένα, το πρώτο έτος θα εισπράξει 180.000 ευρώ, το δεύτερο 190.000 ευρώ και τον τρίτο 200.000 ευρώ. Συνεπώς, το Τριφύλλι πέτυχε ένα good deal για τον ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, δαπανώντας συνολικά ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ (570.000 συγκεκριμένα).

Συν τοις άλλοις, δεν μπήκε ρήτρα αγοράς για τον Έλληνα διεθνή, οπότε, το Τριφύλλι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει εκείνο όπως θέλει, τους χειρισμούς του.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλεξανδρόπουλος και θα έχει ψηλότερες απολαβές, αλλά και μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα τα επόμενα χρόνια σε ρόστερ υψηλότερης αξίας, από ότι προηγουμένως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News