Πάνω από 3 εκ. ευρώ στον Παλασίος - Ο «κρυφός» σύμμαχος για τη μεταγραφή

Πάνω από 3 εκ. ευρώ στον Παλασίος - Ο «κρυφός» σύμμαχος για τη μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να ξοδέψει το πρωτόγνωρο για τα τελευταία χρόνια, ποσό που θα ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ, για να «κλείσει» τον Παλάσιος μέχρι το 2024!

Το… καλό δείχνει να το κρατούσε για την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός.

Μετά τους Λούντκβιστ και Βιτάλ, σειρά παίρνει – όπως όλα δείχνουν – και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Για τον Αργεντινό δεξιό εξτρέμ θα δαπανηθούν πάνω από 3 εκατ. ευρώ, προκειμένου εκείνος να υπογράψει τριετές με το Τριφύλλι. Αυτή θα είναι και η πιο ακριβή μεταγραφή επί Γιάννη Αλαφούζου, εδώ και πολύ καιρό!

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός «πατάει» και πάνω στα οικονομικά προβλήματα της Ιντεπεντιέντε, η οποία χρωστάει (!) μάλιστα, χρήματα στον Παλάσιος. Οι Αργεντινοί τον κοστολογούν ως τώρα στο 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο, ενδέχεται να «πέσουν» κι άλλο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News