Πανιώνιος - Παναθηναϊκός Live Streaming

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός Live Streaming

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε σε Live Streaming το Πανιώνιος – Παναθηναϊκός. ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, όπου φέτος έχει μόνο δύο βαθμούς (με τις ισοπαλίες με Λαμία και Ολυμπιακό).

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live StreamingΝα αποδείξει πως η εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν μια… καλή παρένθεση αλλά η απαρχή της ανάκαμψης θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανιώνιο.

Η καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε από νίκη (1-1), έδειξε πως ο Παναθηναϊκός μάλλον αδίκησε τον εαυτό του στις αγωνιστικές που είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα.

Όμως για να πειστούν άπαντες πως η ανάκαμψη άρχισε, οι «πράσινοι» θα πρέπει να νικήσουν απόψε (17:15, Novasports 2) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γιώργος Δώνης έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του με όσα είπε, κατ’ ιδίαν στην προπόνηση αλλά και σε δημόσιες τοποθετήσεις του, πως αν η ομάδα του μείνει στην εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα καταφέρει τίποτα.

Περιμένει κι εκείνος να βγάλουν πάθος, ένταση, αλλά ταυτόχρονα συνοχή, οργάνωση και δημιουργία στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», που με την σειρά τους θέλουν τη νίκη για να βρεθούν πλέον σε θετικό βαθμολογικό συντελεστή.

Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή του «τριφυλλιού» αποτελεί ο τραυματισμός του Μακέντα.

Την θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Περέα, με τον Ζαχίντ να έχει προβάδισμα αντί του Κολοβού για να παίξει πίσω του, ενώ οι Μπουζούκης και Μολό είναι οι επικρατέστεροι στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Γιόχανσον και Ινσούα στα άκρα της άμυνας και οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας στόπερ, με τους Κουρμπέλη και Δώνη το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panionios panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Ή

στο twitter… https://twitter.com/search?q=Panionios%20Panathinaikos%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News