Πανιώνιος - Παναθηναϊκός Live Streaming 29/12/2019

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός Live Streaming 29/12/2019

Με το παιχνίδι του “Σοφία Μπεφόν” μεταξύ του Πανιωνίου Su Casa και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα πέσει αύριο (29/12, 17:00) η αυλαία της 13ης αγωνιστικής, του πρώτου γύρου αλλά και συνολικά της αγωνιστικής δράσης της ΕΚΟ Basket League για το 2019.

Το σερί των τριών νικών σταμάτησε για τους “κυανέρυθρους” απέναντι στον Ιωνικό Affidea και απέναντι τους θα βρουν τους “πράσινους” που μετά την ήττα στο Περιστέρι, επέστρεψαν στις επιτυχίες με την επικράτηση επί του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Η 13η αγωνιστική, ο πρώτος γύρος της Basket League αλλά και το μπασκετικό 2019 ολοκληρώνεται για την Ελλάδα με την σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό (17:00, EΡΤ Sports).

Οι «κυανέρυθροι» που δεν αντικατέστησαν ακόμη τον Μουχάμεντ Πάσαλιτς θα παραταχθούν και χωρίς τον Φώτη Λαμπρόπουλο που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ νέο πρόσωπο για τον Λίνο Γαβριήλ είναι ο 22χρονος φόργουορντ Φώτης Μαλέλης.

Οι «πράσινοι» μετά τις ήττες από Μακάμπι και Ρεάλ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ εκτός ρόστερ για το πρωτάθλημα είναι ο Μπεν Μπέντιλ. Σίγουρα ο Αμερικανός τεχνικός θα μοιράσει τον χρόνο εν όψει και του δύσκολου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο Καλίνινγκραντ την Παρασκευή.

Λινκς για το παιχνίδι…

https://webtv.ert.gr/ert-sports/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News