Πανιώνιος - Παναθηναϊκός Live Streaming

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός Live Streaming

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 24/2/2019 – 15:00
  • Ν. Σμύρνη
  • Novasports 1

Αναγκαία για τον Παναθηναϊκό η νίκη σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις πολύ πιθανές απώλειες του Άρη στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για νίκη σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (15:00, Novasports 1) για την 22η αγωνιστική.

Ο λόγος είναι πως θέλει να εκμεταλλευτεί μια πολύ πιθανή απώλεια για τον Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να επανέλθει στην πέμπτη θέση πριν αρχίσει η τριάδα των ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ινσούα και Κουλιμπαλί, καθώς και τον τιμωρημένο Γιόχανσον.

Όλα δείχνουν πως θα παρατάξει ένα 4-2-3-1 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τον Πούγγουρα στο δεξί και τον Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη στόπερ.

[the_ad id=”273506″]

Οι Κουρμπέλης και Κάτσε θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μακέντα.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming: Η αποστολή

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, με τον τιμωρημένο Γιόχανσον και τους ανέτοιμους Κουλιμπαλί-Ινσούα να μένουν έξω από την 18μελή αποστολή.

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί και χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (24/02) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, οι οποίοι είναι: Διούδης, Ξενόπουλος,Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Βέργος, Καμπετσής και Μακέντα.

[the_ad id=”273505″]

Εκτός των πλάνων του 49χρονου τεχνικού του «τριφυλλιού» θυμίζουμε ότι είναι ο τιμωρημένος Γιόχανσον, καθώς επίσης και οι ανέτοιμοι Κουλιμπαλί και Ινσούα.

Ινσούα: «Θα παίξω σίγουρα με ΠΑΟΚ»

Ούτε… συζήτηση από τον Εμάνουελ Ινσούα για το αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο οι γιατροί έθεσαν βέτο.

Παρ’ όλα αυτά ο Ινσούα έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να μην αγωνιστεί στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ και δεν συζητά καν το ενδεχόμενο απουσίας του.

Άλτμαν: «Με είχε καταβάλει η περιπέτειά μου, αλλά δεν σταμάτησα να μάχομαι»

Ο Όμρι Άλτμαν παραδέχθηκε πως πέρασε δύσκολες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όμως με πείσμα και μάχη κατάφερε να επιστρέψει πιο δυνατός.

[the_ad id=”273506″]

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός άσος του Παναθηναϊκού στη Real News: «Νιώθω μεγάλη χαρά που επέστρεψα, το συναίσθημα είναι μοναδικό, απίστευτο σχεδόν, αφού δεν ήταν λίγες οι στιγμές που όλη αυτή η περιπέτεια με είχε καταβάλει. Δεν σταμάτησα λεπτό να προσπαθώ, να μάχομαι και να αγωνίζομαι, για να γυρίσω πιο δυνατός και έτοιμος.

Όλοι στην ομάδα ήταν δίπλα μου αυτή την περίοδο και πλέον χάρη σε εκείνους μπορώ ξανά να τη βοηθήσω και να της προσφέρω αυτά που μπορώ. Όσο για το γκολ που σημείωσα, εννοείται ότι το χάρηκα πολύ, όμως, πιστέψτε με, τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενο από το να νικά ο Παναθηναϊκός».

[the_ad id=”273506″]

Όσο για το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, είπε: «Αν παίξουμε δυνατά και με πάθος, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας, ωστόσο αυτό που πρέπει να κοιτάζουμε είναι το πώς εμείς θα αποδώσουμε καλύτερα και όχι τι θα κάνει ο αντίπαλος. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, θα νικήσουμε».

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Nivasports 1.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panionios panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News