Πανιώνιος - Παναθηναϊκός κανάλι: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός κανάλι: Τρεις βαθμούς αναζητά σήμερα ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός κανάλι: Οι πράσινοι ξεκίνησαν… με το αριστερό στο πρωτάθλημα έχοντας συγκομιδή μόλις δύο βαθμών κόντρα σε Λαμία (εκτός), ΟΦΗ (εντός), Άρη (εκτός) και ΟΣΦΠ (εντός).

Η νίκη είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι» με τον Γιώργο Δώνη να επιθυμεί να δει σήμερα το απόγευμα συνέχεια στην καλή εμφάνιση των πρασίνων κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD και έχει ώρα μετάδοσης 17:15.

Με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο να βρίσκεται… προ των πυλών, ο Γιώργος Δώνης θέλησε να… προσγειώσει τους παίκτες του μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό και την βελτιωμένη εικόνα που ομολογουμένως παρουσίασαν.

Μάλιστα, ο 49χρονος τεχνικός εστίασε εκ νέου στην ως τώρα μέτρια απόδοση των μεσοεπιθετικών του «τριφυλλιού», ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Χουάν Περέα αλλά και για τον συνάδελφό του στον Ολυμπιακό, Πέδρο Μαρτινς…

«Για μένα δεν μπορώ να πω ότι με ηρέμησε η εμφάνιση ή ο βαθμός. Εντάξει, δείξαμε αντίδραση, ήμασταν μια ομάδα που είχε καλή συνοχή, παλέψαμε όλες τις μπάλες αλλά τα παιχνίδι αυτά είναι πολύ διαφορετικά από τα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί κι από το παιχνίδι που έρχεται.

Εμένα γενικώς μπορώ να πω ότι συνεχίζει η ομάδα να μ’ ανησυχεί από την εικόνα της, σε πράγματα που είναι βασικά για να κερδίσεις ένα παιχνίδι όπως το παιχνίδι της Κυριακής, σ’ ότι αφορά τη δημιουργία της, σ’ ότι αφορά τις επιλογές της στο αντίπαλο μισό, τις ατομικές ενέργειες, το να φέρεις επικίνδυνες καταστάσεις στον αντίπαλο τερματοφύλακα κι αυτήν είναι μια εικόνα η οποία συνεχίζεται και στην προπόνηση όπου πέρα από το κομμάτι της τακτικής, αν δε βελτιωθούν στο κομμάτι της ατομικής απόδοσης οι μεσοεπιθετικοί μας θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News