Μπουζούκης: «Αυτό είπαμε μεταξύ μας μετά το παιχνίδι»

Μπουζούκης: «Αυτό είπαμε μεταξύ μας μετά το παιχνίδι»

Στην θέληση της ομάδας να κερδίσει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στάθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζαχίντ, ενώ τόνισε ότι όλοι θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες και να φέρουν πίσω στο γήπεδο τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Θέλαμε πολύ να νικήσουμε το ματς. Το πετύχαμε και συνεχίζουμε. Σίγουρα το ντέρμπι μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας».

Για τον Ζαχίντ: «Ο Ζαχίντ ήταν πολύ καλός έβαλε το γκολ μας έδωσε τη νίκη, ομαδική προσπάθεια αλλά ο Ζαχίντ ήταν εξαιρετικός. Είναι παίκτης που τον έχουμε δει πως είναι καλός και στις προπονήσεις. Το είχαμε δεδομένο πως θα βγάλει αυτά που μπορεί. Το περιμέναμε. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, πρέπει να διαχειριζόμαστε αυτά τα ματς καλύτερα να τα τελειώνουμε νωρίτερα».

Για την κακή αρχή: «Η κακή αρχή μας έκανε να ταρακουνηθούμε. Είμαστε οικογένεια όμως, παίζουμε ο ένας για τον άλλο».

Για τη θέση που θέλει να παίζει: «Μ’ αρέσει να παίζω και στα άκρα. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω για το καλύτερο για την ομάδα».

Για το τι ειπώθηκε μετά το ματς: «Είπαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες, να φέρουμε τον κόσμο πίσω και να πάμε εκεί που πρέπει την ομάδα».

Για το αν έφυγε η πίεση: «Υπήρχε πίεση είναι λογικό, ο σύλλογος είναι τεράστιος δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία ή την ήττα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε για να υπάρχει μια κανονικότητα στην ομάδα».

Για την Εθνική: «Η Εθνική είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Θα προσπαθήσω να κερδίσω μια κλήση στο μέλλον αν είμαι αυτός που πρέπει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News