Πανηγυρίζει γαυρο-site: «Έφτυσε τον Παναθηναϊκό ο Πασκάλ!»

Πανηγυρίζει γαυρο-site: «Έφτυσε τον Παναθηναϊκό ο Πασκάλ!»

Μάλλον τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας στον Πειραιά με τις μεταγραφές του «Εξάστερου» και αναθάρρησαν στα μέσα της καλοκαιρινής περιόδου με το ναυάγιο με Ερίκ Πασκάλ.

Μετά τις πρώτες έξι μεταγραφές του Παναθηναϊκού σε χρόνο ντε τε, τα έργα στο ΟΑΚΑ και τα σενάρια που «παίζουν» περί επιστροφής… Μήτογλου, τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ έψαχναν ένα κλαδί να πιαστούν. Και βρήκαν με έναν παίκτη που θα ήταν δύσκολο να φέρει στην Ελλάδα, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και μεγαλύτερα πορτοφόλια στην Ευρώπη.

«Τζάμπα η αποθέωση που «έριξαν» στον Έρικ Πασκάλ! Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά τελικά έμεινε στο NBA. Κοινώς, άλλος ένας παίκτης που τους «φτύνει» φέτος.

Όχι και τίποτα άλλο, κρίμα τα τόσα αποθεωτικά άρθρα για τον Αμερικανό φόργουορντ. Τέτοια αποθέωση που του έκαναν νόμιζες ότι θα έφερναν τον κορυφαίο αθλητή στον κόσμο.

Και προτού προλάβουμε να τον δούμε, την έκανε κι εκείνος, ρίχνοντας άκυρο στον Παναθηναϊκό. Λένε ότι θα συνεχίσει στο NBA, χωρίς να διευκρινίζεται σε ποια ομάδα βρήκε συμβόλαιο.

Πλάκα θα έχει να προσπαθήσουν τώρα να μας πείσουν ότι τελικά δεν ήταν και τόσο καλός παίκτης και ότι αυτό έγινε για καλό. Αυτό δεν κάνει η προπαγάνδα τόσο καιρό; Ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό, προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο ότι ήταν καλή κίνηση για την ομάδα τους…

Συνεχίστε ό,τι κάνετε, το απολαμβάνουμε…», αναφέρει χαρακτηριστικά το gavros.gr.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News