Πανηγύρισε το Super Cup ο Χεζόνια!

Παναθηναϊκός: Η τρέλα του Χεζόνια έχει και συνέχεια!

Ο Μάριο Χεζόνια κατέκτησε το πρώτο του τίτλο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα κέρδισε στο τελικό του Super Cup την Μπαρτσελόνα με σκορ 89-83.

Έτσι ο Χεζόνια ανέβασε μια φωτογραφία με ένα συμπαίκτη και την κούπα στα χέρια.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

 

«Θα είναι σπουδαία χρονιά για τον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την ομάδα του ενόψει της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡFM και τον Γιώργο Πετρίδη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαστε μια νέα ομάδα, με μόνο τέσσερις παίκτες από πέρσι. Υπάρχει θέληση, κάθε μέρα βάζουμε νέα πράγματα στην προπόνηση και είμαστε πιο έτοιμοι. Σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο, αλλά θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ο κόουτς θέλει να βγάζουμε ενέργεια, να πιέζουμε στην άμυνα και να παίζουμε ο ένας για τον άλλο, σαν ομάδα», τόνισε.

Για το πόσο των ωφέλησε η θητεία του στο ΝΒΑ είπε: «Ήταν ένα όνειρο για μένα. Έμαθα πολλά πράγματα, πήρα πάρα πολλά, είχα σπουδαίους συμπαίκτες. Ο Γιάννης και ο Θανάσης με βοήθησαν πολύ, έχω αλλάξει τον τρόπο σκέψης μου με τη βοήθειά τους. Εύχομαι να έχω υγεία και πιστεύω πως θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε.

Σχετικά με το πού στοχεύει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα μετά από δύο κακές σεζόν στην Ευρώπη είπε: «Πρέπει να δίνουμε το 100%, ο καθένας ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σεζόν που δεν ήταν όπως θα έπρεπε για την ομάδα. Όμως με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά πιστεύω πως θα βγάλουμε κατ’ αρχάς ένα καλό πρόσωπο, αυτό που θα κάνει χαρούμενο και τον κόσμο μας που μας στηρίζει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον αδερφό του, Παναγιώτη, που θα είναι πλέον και πάλι συμπαίκτης του. «Ανέκαθεν πίστευα πως είναι πολύ καλός παίκτης. Ο Παναγιώτης έφυγε για το εξωτερικό, δούλεψε σκληρά, βελτιώθηκε και θεωρώ πως είναι έτοιμος για την Ευρωλίγκα. Θέλω κι εγώ κι αυτός να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», υπογράμμισε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News