Πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Λιλ ο Νιάς (pic)

Μεταγραφή «φλέβα χρυσού» για τον Παναθηναϊκό

Αν και δεν ήταν μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας στο δεύτερο μισό του γαλλικού πρωταθλήματος, ο Σέικ Νιάς πανηγύρισε τον τίτλο της Λιλ σαν να ήταν… παρόν στο τελευταίο σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού κόντρα στην Ανζί.

Ο 20χρονος μέσος δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο από τη Λιλ, ύστερα από διαπραγμάτευση του Πιέρ Ντρεοσί με τους Γάλλους.

Από τη μία, αυτό λειτούργησε ευεργετικά ως προς την ποδοσφαιρική εξέλιξη του παίκτη, διότι πήρε πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά που δεν θα τα έβρισκε στη Λιλ, από την άλλη, δεν έβαλε στο δικό του βιογραφικό ένα πρωτάθλημα Γαλλίας. Και σπάνιο, μάλιστα, διότι η Λιλ επιβλήθηκε της Παρί Σεν Ζερμέν στην κούρσα για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, ο Νιάς το χάρηκε σαν να ήταν εκεί για τη Λιλ και συνεχάρη τον σύλλογο, στον οποίο ανήκει, για το σπουδαίο επίτευγμα. Μπορεί και το Champions League να περιμένει τον… άτυχο αμυντικό μέσο, γιατί το αξίζει, βάσει του ιδρώτα που έσταξε για το Τριφύλλι το περασμένο εξάμηνο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Λιλ ο Νιάς (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News