Πανηγύρισε με την ψυχή του τα «γκοολλλλ» ο Δώνης - Στα αποδυτήρια ο Αγιούμπ (video)

Πανηγύρισε με την ψυχή του τα «γκοολλλλ» ο Δώνης - Στα αποδυτήρια ο Αγιούμπ (video)

«Χτίζει» σερί πλέον στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Supper League 1 και συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις.

Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς καλύτερο, ευτύχησε να ξεκινήσει με… γκολ από τα αποδυτήρια και την φωτοβολίδα του Κουρμπέλη, που σκόραρε στο 4’ για πρώτη φορά φέτος. Ενώ ο Σένκεφελντ μετουσίωσε σε γκολ την «συστημένη» εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ, ανοίγοντας κι αυτός λογαριασμό στο 66’. Για να έρθει ο Περέα που είχε μπει αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα και με προβολή να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα από το 76ο λεπτό!

Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός είναι μόνος τέταρτος, έχοντας 31 βαθμούς και ματς περισσότερο, με τον Ατρόμητο να μένει στους 26 πόντους και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Στα αποδυτήρια ο Αγιούμπ

Το τρίτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μέσα στον Ιανουάριο, ο Γιασίν Αγιούμπ, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και τ’ αποδυτήρια της ομάδας πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο για να γνωρίσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και τους νέους του συμπαίκτες.

Δείτε το βίντεο με την παρακάμερα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News