Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/9)

Παναιτωλικος-ΑΕΚ Live Streaming 17-9

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming |  Panetolikos – AEK Live Streaming: Κρίσιμη αναμέτρηση στο Αγρίνιο με την ΑΕΚ να φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό (20:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1) αναγκάζει την «Ένωση» να μπει από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα σε μια σειρά… τελικών. Έτσι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν σκέφτεται τίποτα λιγότερο εκτός από το «διπλό» στο προσεχές ματς. Τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για βαθμολογικούς λόγους, αφού η ομάδα του μπαίνει στην αγωνιστική με διαφορά 6 βαθμών από την κορυφή.

Τα σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι και τα δύο πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος των «κιτρινόμαυρων», οδηγώντας τους «πράσινους» στην ανατροπή μένουν στην άκρη. Και άπαντες συγκεντρώνονται στο ματς του Αγρινίου. Από τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας ο Αργεντίνος κράτησε το τρίτο κατά σειρά γκολ του φορμαρισμένου Πινέδα.

Μεσοβδόμαδα υπήρξε ανησυχία τόσο για τον Σέρχιο Αραούχο, όσο και για τον Γιενς Γιόνσον. Αμφότεροι γλίτωσαν τα χειρότερα και ανακούφισαν τον προπονητή τους. Βέβαια, τόσο για τον Αργεντινό μοιάζει δύσκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όσο και για τον Δανό μέσο, που πιθανότατα θα προφυλαχθεί.

Έτσι, τις περισσότερες πιθανότητες για την κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι ανάμεσα σε Λιβάι Γκαρσία και Φαν Βέερτ δείχνει να τις έχει ο πρώτος. Για τη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν πως ο Σιμάνσκι θα είναι το μοναδικό κλασικό «6άρι», σε έναν σχηματισμό πιο ευέλικτο μεσοεπιθετικά σε σχέση με το τελευταίο ματς.

Ανεβασμένος και χωρίς προβλήματα ο Παναιτωλικός

Στον Παναιτωλικό προετοιμάζονται με την ψυχολογία στα ύψη ενόψει τις κρίσιμης αναμέτρησης. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου με τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής δείχνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για είσοδο στα play-offs. Είναι αήττητοι στα τρία τελευταία παιχνίδια (2-1-0) και παιχνίδι με παιχνίδι αποδίδουν ολοένα και καλύτερα.

Σαφώς το μεγάλο τους όπλο μέχρι στιγμής είναι η αποτελεσματικότητα μεσοεπιθετικά. Ο Νίκος Καρέλης έχει βρει δίχτυα σε τρία διαδοχικά ματς και κάπως έτσι «καλύπτονται» τα αμυντικά κενά. Που έχουν οδηγήσει στην παραβίαση της εστίας του Ανέστη και στα τέσσερα φετινά ματς. Τελευταίο δείγμα το σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΟΦΗ (2-1).Super League Ελλάδα Live Streaming

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming: Έκλεισε και ανακοινώθηκε ο Φερνάντες

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο η ΑΕΚ! Ο παίκτης θα παραμείνει δανεικός στην ομάδα της Μαγνησίας έως το τέλος του 2022 και θα ενσωματωθεί στην Ένωση από τον Ιανουάριο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες από την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. Ο Πάολο Φερνάντες ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο μέχρι τις 31/12/ 2022. Το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

O Πάολο Φερνάντες γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1998 στη Σαραγόσα. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από το Κάπο Βέρδε. Και η μητέρα του είναι Ισπανίδα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σαραγόσα.

Το 2013 σε ηλικία 15 ετών, πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι. Αγωνίστηκε στις ομάδες Κ18, Κ21 και Κ23. Με την τελευταία, την σεζόν 2016-2017 πέτυχε 11 γκολ σε 22 εμφανίσεις για την Division 1 της Premier League 2.

Τις δύο επόμενες σεζόν αγωνίστηκε δανεικός. Στην ολλανδική Μπρέντα και στη συνέχεια για μια σεζόν στην ιταλική Περούτζια. Την σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στην ισπανική Καστεγιόν στη δεύτερη κατηγορία. Και το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από την ομάδα του Βόλου.

Έκλεισε τη σεζόν 2021-2022 με 30 εμφανίσεις στην Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας 6 φορές και δίνοντας 3 ασίστ. Την φετινή σεζόν έχει ως τώρα 4 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, στο πρωτάθλημα.

Πάολο, καλώς ήλθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»AEK Live Streaming

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για την απόκτηση ελεύθερων

Η ΑΕΚ ενδέχεται να κοιτάξει και την αγορά των ελεύθερων για μία ακόμα μεταγραφική κίνηση. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες πριν λίγες ώρες, όμως ίσως δεν… μείνει εκεί. Σύμφωνα με την «Ώρα», οι άνθρωποι της ομάδας θα «τσεκάρουν» παίκτες από την δεξαμενή των ελεύθερων και ίσως προκύψει από εκεί κάτι ακόμα σε μεταγραφικό επίπεδο.

Θυμίζουμε ότι το deadline για την απόκτηση παίκτη χωρίς συμβόλαιο είναι η 30η Σεπτεμβρίου. Τώρα για την ΑΕΚ Β’, απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της απόκτησης του 20χρονου επιθετικού Ζίνι. Η Ένωση έχει συμπληρώσει όλα τα έγγραφα για να υπογράψει τον παίκτη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φραμπρίτσιο Ρομάνο, η Ένωση έχει ολοκληρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσει τον ταλαντούχο 20χρονο επιθετικό. Ενώ έχει λυθεί και το θέμα με τη βίζα του και πλέον αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming: Πόλεμος ανακοινώσεων

Άμεση απάντηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωση της Super League που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν γνώριζαν οι ομάδες. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου.

«Η χυδαία ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ, που αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League. Επιχειρεί να μετατρέψει ουσιαστικά τον Συνεταιρισμό σε παραμάγαζο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ουδεμία απόφαση Δ.Σ υπήρξε και ουδεμία ΠΑΕ της Super League είχε ενημερωθεί σχετικά με αυτήν. Πρόκειται για θεσμική εκτροπή, για ένα πρωτοφανές πραξικόπημα στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Που διαπράχθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θα ήταν εξοργιστικό αν δεν ήταν γελοίο και δηλωτικό της αντίληψης που έχει η τωρινή προεδρία της Λίγκας. Το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης – φαρσοκωμωδία. Τσιφλίκι τους θεωρούν και τη Λίγκα και το δείχνουν απροκάλυπτα.

Έφτιαξαν μόνοι τους στο Πασαλιμάνι την ανακοίνωση-οπερέτα κι έγραψαν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Super League. Η οποία εμφανίζεται να επιτίθεται σε μέλος και χρηματοδότη της.

Ποιοι; Αυτοί που κάθε τρεις και λίγο υβρίζουν χυδαία με ανακοινώσεις ή «διαρροές κύκλων» όποια θεσμική αρχή ή όποιον θεσμικό παράγοντα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Χωρίς τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα να τους έχουν ελέγξει ως όφειλαν…

Θέτουμε όλες τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προ των ευθυνών τους απέναντι σε αυτή την άνευ προηγουμένου εκτροπή. Διότι η επόμενη ανακοίνωση της Super League θα αναρτηθεί απευθείας στο olympiacos.org.»

Ανακοίνωση και κατά Αυγένακη

Στην ΑΕΚ ανέφεραν χαρακτηριστικά πως: «ενώ υπάρχει ανακοίνωση του Παναιτωλικού πως δε θα υπάρχουν εισιτήρια ούτε θύρα για φιλοξενούμενους. Ενώ υπάρχει ανακοίνωση δική μας στην οποία κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να μη πάνε στο Αγρίνιο. Ερχεται ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης πριν λίγο κι ανακοινώνει απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης!».

Επισημαίναν, λοιπόν, πως «στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως υπήρξε εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για απαγόρευση και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Παρόλα αυτά αυτός απαγορεύει μόνο την οργανωμένη!». Και συμπλήρωναν από την ΑΕΚ ότι «με λίγα λόγια ο κύριος Αυγενάκης σε μια άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση. Ενώ ξέρει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για φιλοξενούμενους. Ξέρει πως δεν υπάρχει θύρα για φιλοξενούμενους. Ξέρει τη δική μας ανακοίνωση προς τους φιλάθλους μας. Παρόλα αυτά επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση! Τι άλλο μπορεί να προσδοκά από αυτό, εκτός από τη δημιουργία επεισοδίων. Αφού επιτρέπει να πάνε μεμονωμένα οπαδοί μας, ενώ δεν θα βρουν εισιτήρια, ούτε κερκίδα για να μπουν».

Καταλήγοντας η ΑΕΚ έκανε έκκληση και πάλι στους οπαδούς της αναφέροντας: «Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας αφού αναλογιστούν κι από αυτή την εξόφθαλμη προβοκάτσια τι ακριβώς σχεδιάζεται κατά της ΑΕΚ. Να μην μετακινηθούν στο Αγρίνιο το Σάββατο».

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_9_2022_20_00_panetolikos_aek/47-1-0-27084

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News